דרוש מידע רעיונות למשלוחי מנות למטפלות וגננות

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד רעיונות!
גננת מקסימה , אני מאוד אוהבת אותה
יש לה ילדים בכל הגילאים אבל גם נשואים ככה שנראה לי פחות מתאים להביא משחק או משהו..
למה פחות לעניין?
המתנה צריכה להתאים לכל טווח הגילאים שלה?
אם את מביאה משחק שמשמח את הקטנים שלה זה מעולה

• הוסף לסימניות
אני שמעתי מהרבה מאד גננות לאורך השנים
כוווולן ללא יוצא מן הכלל
רצו מכתב אמיתי!!!!!! זה הכי מרגש והכי מעניין אותן
והיו כאלה שאמרו - בלי מתנה!!!
ומי שכן- רצתה דוקא כסף, ומזומן.

ושאלה - האם שוקולד/ עוגת גבינה וכו עלולים להתקבל לא בשמחה?
אני יודעת שיש דברם שווים ומכובדים יותר
הדגש בשאלב זה האם יכול להיות שגננת מעדיפה לא לקבל שוקולד מאשר כן לקבל. בלי אופציה למשהו אחר

• הוסף לסימניות
קניתי ב"מילר" מגילות עם כריכה קשה דמוי עור
ממש יפה, אישי ומכובד 30 שח
חריטת שם בתוספת תשלום
לארוז יפה עם שוקולד וזה ממש מושלם

יש מגילות דומות גם באתר של שמחונים

• הוסף לסימניות
האם יפה להביא לגננות מפת קטיפה??
אם כן באיזה גודל 2.40 או 3 מטר?
מה לעשות עם הגימורים?

• הוסף לסימניות
השנה קניתי פליסמנטים בgolf&co
יש מבצע קונים 150 משלמים 100
(ולי היה עוד הנחה ...)
חוץ מזה מגבות תמיד שימושי

• הוסף לסימניות
מה קונים למטפלת שהיא נערה-?
לא חרדייה
דתייה

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד רעיונות!
גננת מקסימה , אני מאוד אוהבת אותה
יש לה ילדים בכל הגילאים אבל גם נשואים ככה שנראה לי פחות מתאים להביא משחק או משהו..
אני קניתי לגננת ערכת בועות סבון עם מקלות מגיע בחבילה גדולה ויפה זה חברה ממש טובה
(אחרי שקניתי לילד שלי והתלהבתי הבועות ענקיות ולא מתפוצצות מהר)
זה חוויה גם למבוגרים וגם לקטנים במיוחד שעוד מעט ערב פסח זה מתאים לשחק במים וסבון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה