- הוסף לסימניות
אפשר קישור? לא מוצאת באתרתחתית לסירים חלביים חמודים 12 שקל!!
אפשר קישור? לא מוצאת באתרתחתית לסירים חלביים חמודים 12 שקל!!
למה פחות לעניין?אשמח לעוד רעיונות!
גננת מקסימה , אני מאוד אוהבת אותה
יש לה ילדים בכל הגילאים אבל גם נשואים ככה שנראה לי פחות מתאים להביא משחק או משהו..
מי אמר שהן אוהבות את זה??האם יפה להביא לגננות מפת קטיפה??
אני הבאתי ספר עם פירושים על ההגדה+ ספר קומיקס לילדים על פסח.ספר מתכונים לפסח+שוקולד שמרלינג
כל מי שקיבלה נהנתה מאד!!
שימושי ביותר
למה כולן קונות מה שהגננות אוהבות??מי אמר שהן אוהבות את זה??
בגלל כולן את רוצה להביא להן משהו שלא שימושי להן, והן תחפשנה לאיפה להעיף את זה?למה כולן קונות מה שהגננות אוהבות??
מענין, דוקא חשבתי שהן תשמחנה לקבל כזו מתנה...בגלל כולן את רוצה להביא להן משהו שלא שימושי להן, והן תחפשנה לאיפה להעיף את זה?![]()
לדעתי הכי טוב זיכוימענין, דוקא חשבתי שהן תשמחנה לקבל כזו מתנה...
יש לך רעיון?
שעון, תכשיט, אוזניות, נגן, ועוד...מה קונים למטפלת שהיא נערה-?
לא חרדייה
דתייה
אין לי מושג,של כמה?
יש לי 6 גננות
ו-2 רבנים
אני קניתי לגננת ערכת בועות סבון עם מקלות מגיע בחבילה גדולה ויפה זה חברה ממש טובהאשמח לעוד רעיונות!
גננת מקסימה , אני מאוד אוהבת אותה
יש לה ילדים בכל הגילאים אבל גם נשואים ככה שנראה לי פחות מתאים להביא משחק או משהו..
סביבות 60 שחאין לי מושג,
כמה תכננת להשקיע במפות?
אולי זיכוי על סך 50 ש"ח (סכום חצי עגול, ומכובד)סביבות 60 שח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים