מידע שימושי רעיונות למשלוח מנות להורים שיש להם הכל

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון למשלוח מנות להורים בסכום שלא יעלה על 300 ש"ח
כמובן מתנה חוץ ממתקים וכו'

• הוסף לסימניות
פעם קנו להורים שלי קופסא למצות מפלסטיק - Lucite (לא יודעת איך אומרים בעברית וגוגל לא מתרגם)
תכלס זה מאוד שימושי, כי הקופסא יפה ואטומה ונשארת על השלחן כל פסח.

• הוסף לסימניות
שובר לארוחת בוקר זוגית

• הוסף לסימניות
מעמד ברכונים לאמצע שבוע של שמחונים, כזה:
או ברכת אשר יצר צף מאד יפה כזה:

• הוסף לסימניות
אני קונה ליקר טוב
תמיד טוב עוד אחד
ועושה כמה דברים מהמטבח שלי - שהורים שיש להם הכל תמידשמחים לקבל

• הוסף לסימניות
פעם קנינו קערת התפחה של טפאוור. עצבנו אותה כשרה לפסח, ובשנה הראשונה שמרו אותה לחסה. שמרה על הטריות באופן מדהים. (אמא שלי אופה חלות, וזה מעולה לה לחורף, כשהבצק לא תופח).
וילון נוי לחדר שינה
מלחיה יוקרתית
מפית לסטנדר לשבת
מפית לחלות (כי הקודמת כבר לא היתה במיטבה)
סט מצעים
זה מה שזכור לי בשלוף

• הוסף לסימניות
תמונה של ירושלים- מתנאל.
מזוזה יוקרתית
שלט לדלת

• הוסף לסימניות
יין טוב
מקציף חלב
תבניות זכוכית שאפשר לאפות איתם ואח"כ זה גם יפה להגשה מרכזית
תמונה של הנכדים על משהו מעניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה