דרוש מידע רעיונות לעבודה בתשעת הימים

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על קייטנה של שבוע?
אצלנו עשו לשבועיים -
7:30-13:00 - 300 ש''ח [הנחה לאחיות]
13:00 - 16:00 כולל ארוחת צהרים 300 ש''ח.

תשעה באב
מסלול א 7:30 - 14:00 130 ש''ח.
מסלול ב 11:00 - 16:00 100 ש''ח.
ומי שרוצה מ7:30 - 16:00 170 ש''ח.

ובשביל שהבנות לא תגמרנה בצום, כל בת הביאה כמה חברות שעוזרות בכל הקייטנה .

במידה ורוצים לעשות בגן ששייך לעיריה איך זה עובד? זה אפשרי בכלל דבר כזה?
אני חושב שגני עירייה הגננות לא יכולות להשכיר את הגן,
אנחנו שכרנו מגן עמותה פרטית,
עלה לנו 2000 ש''ח לשבועיים.

• הוסף לסימניות
7:30-13:00 - 300 ש''ח [הנחה לאחיות]
13:00 - 16:00 כולל ארוחת צהרים 300 ש''ח.
ז''א 300 ש''ח לשבוע מ7:30 עד 16:00.
אז זה יוצא כמו אצלנו בעצם.. (פ''ת)
אני חושב שגני עירייה הגננות לא יכולות להשכיר את הגן,
אנחנו שכרנו מגן עמותה פרטית,
עלה לנו 2000 ש''ח לשבועיים.
אני חושבת שזה גם שייך לעמותה ולא ישירות לעיריה..
אבל אין לי מושג בדיוק.
אצלינו בצפון
8 עד 13.3 - 180 לשבועיים
פרטי?

• הוסף לסימניות
שאלתי מפקחת בעירייה - אין אישור להכנס סתם לגן במהלך החופשה,
בטח לא להכניס ילדים.
ברור.
לכן רציתי להבין איך עושים קייטנה בגן ששייך לעיריה, האם העיריה מאשרת דבר כזה?
מי בדיוק אחראי על כל זה.
שם זה שייך כמדומני למעיין החינוך, אבל נדמה לי שבפועל המבנה של העיריה, ככה זה עובד לא?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה