מידע שימושי רעיונות לערב לביבות

• הוסף לסימניות
צריכה רעיונות כמה שיותר מקוריים לערב לביבות משפחתי , שיתאים לכל הגילאים, גם לבנים וגם לבנות
אשמח לכל רעיון(עדיף מנסיון...)
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מצטרף לבקשה.

• הוסף לסימניות
ואם תוכלו לתת גם רעיונות לזוג שרוצה לחגוג בבית...

• הוסף לסימניות
המוןןן רעינות יפים

• הוסף לסימניות
אוכל? תוכנית? על מה מדובר?

• הוסף לסימניות
תוכניות והפעלות חמודות

• הוסף לסימניות
איזה גודל משפחה מדובר?
יש לי כמה רעיונות של משחקים חמודים ממש. אבל לא מתאים למשפחות גדולות מדי.

• הוסף לסימניות
* פעם שיחקנו משחק אישיות מעניין- שמנו לכל אחד כתר על הראש עם דמות מקורית כלשהי.
וכל אחד בתורו שואל שאלה, ושאר המשתתפים עונים לו תשובה לפי השאלה שמתאימה למה שרשום על כתר השואל.
כל אחד צריך לנחש מה רשום עליו.
כמובן צריך לשים אנשים מקוריים. (לאחותי שמנו שכנה של חמותה אישה טיפוסית / לאמא שלי שמנו דיאטנית שפעם הלכה אליה / אחות אחרת בן של חברה וכאלה..)

* משחק דומה - רושמים לכל משתתף שאלה וכל המשתתפים עונים תשובה לשאלה עליהם וכל אחד בתורו צריך לנחש איזה שאלה יש לו.
שאלות דוג' -
- אנחנו היינו קבוצת נשים, אז הייתה שאלה - באיזה שנה הייתה הבת מצווה שלך - כל אחת ענתה שאלה לפי מה שמתאים לה. והשואלת הייתה צריכה להבין שלפי התשובות שאנחנו עונות, מדובר על שאלה של תאריך מה היה בתאירך הזה, מדובר על משהו לפני שנים,, כך עלתה על זה.
- שאלה נוספת לדוג' שהייתה - "למי יש אחרייך מבין יושבות השולחן יום הולדת" הוצאנו את זהו שהשאלה הייתה שלה. סידרנו לעצמינו את התאריכים וכל אחת ענתה את השם של זאת שהולך להיות לה יום הולדת.
שאלה קשה, אבל היא עלתה על זה.
-הייתה עוד שאלה מי היתה המחנכת שלך בכיתה י'... בת דודה אחת שזכרה את המורה של בת דודה אחרת ולפי זה ניחשה
ועוד כאלה שאלות.
יש לציין שאנחנו היינו במפגש בנות דודות כך שהיו הרבה סוגים של תשובות, יש שאלות שאם זה אותם בני משפחה אז התשובה זהה ויהיה קל לגלות את התשובה.

עוד משחק קל וחמוד - זה "טאבו" - המשחק הוא בעצם להגדיר מילה מבלי להשתמש במילים מסויימות.
שמנו כל מיני מושגים ככה חמודים שיש במשפחה והיה צריך להגדיר את זה מבלי מילים שרשמנו לדוג' -
רושמים על דף את המילה "מיטה" ומתחת לזה 4 מילים שאסור להשתמש בהם ובשורש שלהם- רהיט / לישון / מצעים / חדר..

משחקים ממש חמודים קלילים זורמים בלי הרבה מאמץ ולגרום לכולם לעשות טובה שמשתתפים בתוכנית.

• הוסף לסימניות
איזה גודל משפחה מדובר?
יש לי כמה רעיונות של משחקים חמודים ממש. אבל לא מתאים למשפחות גדולות מדי.
אני עדיין צריכה רעיונות אז אשמח לשמוע, אם תוכלי לכתוב לי/לשלוח למייל(אם יש לך איזה תוכנית מוכנה) אשמח

• הוסף לסימניות
משחק דומה למשחק אישיות-מוציאים ילד החוצה וכשהוא חוזר מסבירים לו שיש תמונה (שמוסתרת על ידי ספר פתוח) של משהו והוא צריך לנחש מיהו. ה"תמונה" עוברת בין הילדים והוא שואל אותם שאלות בניסיון לגלות מי האישיות. אבל מי שמארגן את המשחק לא מביא תמונה אלא מראה וכך יוצא שכל אחד שהנבחר שואל-עונה תשובה שמתאימה לעצמו. (לדוגמא הנבחר שואל האם האישיות היא בן-והוא שואל בת אז היא עונה לא, ואם הוא שואל בן אז הוא עונה כן) עד שהוא מבין לבד שזה מראה
משחק מצחיק, מגבש, ומאד מוצלח

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי איזו תוכנית ממש חמודה, מתאימה בול למשפחות, זה כמו טריוויה רק שבמקום שאלות של ידע, יש שאלות על המשפחה: נגיד : מה הכי מעצבן את ___? או: מה __הכי אוהב/ת , והרעיון לכתוב אופציות מבלבלות
זה מאוד יפה, אבל להכין את כל הכרטיסיות האלו זה הרבה זמן,
אלא אם כן יש תבנית מוכנה,
אני ויתרתי על זה מפאת מחסור בזמן... (למי שיש ויוכל לעלות, יעזור מאוד)

• הוסף לסימניות
חידון. אם אין אופציה לחידון אונליין או דרך גוגל (אולי אני אעלה פה חידון של גוגל מסמכים על חנוכה) ראיתי שיטה מעניינת:
לוקחים 3 פלאפונים ומניחים אותם במרכז השולחן, על כל אחד כותבים מספר אחר 1,2,3 . כל זוג שחקנים צריך פלאפון. שואלים שאלה עם 3 תשובות אפשריות, איך עונים? מתקשרים לטלפון מס' 1 או 2 וכן הלאה. הראשונים שהתקשרו ענו נכונה.
קצת מסובך אבל (כנראה) אפשרי.

לי עלה רעיון: להכין רשימת שאלות (מעין חידון אמריקאי), כל משתתף מקבל דף כזה, ובהינתן האות כולם מתחילים למלא - ומי שסיים ראשון וענה נכונה מנצח.

• הוסף לסימניות
חידון. אם אין אופציה לחידון אונליין או דרך גוגל (אולי אני אעלה פה חידון של גוגל מסמכים על חנוכה) ראיתי שיטה מעניינת:
לוקחים 3 פלאפונים ומניחים אותם במרכז השולחן, על כל אחד כותבים מספר אחר 1,2,3 . כל זוג שחקנים צריך פלאפון. שואלים שאלה עם 3 תשובות אפשריות, איך עונים? מתקשרים לטלפון מס' 1 או 2 וכן הלאה. הראשונים שהתקשרו ענו נכונה.
קצת מסובך אבל (כנראה) אפשרי.

לי עלה רעיון: להכין רשימת שאלות (מעין חידון אמריקאי), כל משתתף מקבל דף כזה, ובהינתן האות כולם מתחילים למלא - ומי שסיים ראשון וענה נכונה מנצח.
יש לך רשימת שאלות?

• הוסף לסימניות
-

קבצים מצורפים

• גרפיקסטייל -ערב לביבות.jpg
    8.5 MB · צפיות: 143
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה