אני אשמח...איזה גודל משפחה מדובר?
יש לי כמה רעיונות של משחקים חמודים ממש. אבל לא מתאים למשפחות גדולות מדי.
אני עדיין צריכה רעיונות אז אשמח לשמוע, אם תוכלי לכתוב לי/לשלוח למייל(אם יש לך איזה תוכנית מוכנה) אשמחאיזה גודל משפחה מדובר?
יש לי כמה רעיונות של משחקים חמודים ממש. אבל לא מתאים למשפחות גדולות מדי.
יש לך רשימת שאלות?חידון. אם אין אופציה לחידון אונליין או דרך גוגל (אולי אני אעלה פה חידון של גוגל מסמכים על חנוכה) ראיתי שיטה מעניינת:
לוקחים 3 פלאפונים ומניחים אותם במרכז השולחן, על כל אחד כותבים מספר אחר 1,2,3 . כל זוג שחקנים צריך פלאפון. שואלים שאלה עם 3 תשובות אפשריות, איך עונים? מתקשרים לטלפון מס' 1 או 2 וכן הלאה. הראשונים שהתקשרו ענו נכונה.
קצת מסובך אבל (כנראה) אפשרי.
לי עלה רעיון: להכין רשימת שאלות (מעין חידון אמריקאי), כל משתתף מקבל דף כזה, ובהינתן האות כולם מתחילים למלא - ומי שסיים ראשון וענה נכונה מנצח.
זה לא רעיון לתוכנית לערב לביבות, אלא הזמנה יפה למסיבה.צריכה רעיונות כמה שיותר מקוריים לערב לביבות משפחתי , שיתאים לכל הגילאים, גם לבנים וגם לבנות
אשמח לכל רעיון(עדיף מנסיון...)
תודה מראש!
כרגע לא. אני כותב (אין בעיה גם שאלות שלא בהכרח קשורות לחנוכה)..יש לך רשימת שאלות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים