לא הכרתי, תודה!השבת שבה החתן מגיע לכלה בין האירוסין לחתונה
פעם ראשונה שאני שומעת על מישהו שלא מכיר את השם הזהלא הכרתי, תודה!
למה קוראים לזה ככה??
רעיון למה?אשמח שתתנו לי רעיונות מה לעשות חתן שמגיע לשבת גיהנום
אצלינו פשוט קוראים לזה: השבת שבה החתן מגיע לכלהפעם ראשונה שאני שומעת על מישהו שלא מכיר את השם הזה
ויש את הבדיחה שאין חתן שלא אמר אותה שהשבת גינהום היתה שבת גן עדן...
אפשר להביא מתנה כמו בכל פגישה...יש כאלה שמביאים מתנה או משהו ללילה (ראיתי כאלה שעשו על שמיכה עיצוב יפה)
והמסכןרעיון לחתן לשבת גיהנום
לקנות נעלי בית קרוקס או כל חברה אחרת ולכתוב לו
"תרגיש בבית "
בנאלי אבל מטריף מנסיון!!!
למה מסכן?והמסכןיצטרך להסתובב עם זה אצל השווער ?
כי זאת שבת מבחן.למה קוראים לזה ככה??
רשמי לא צריך לתת מתנה, כי עצם ההארחה היא המתנה, אבל כן מקובל לתת משהו כמו הנעלי בית שירגיש בבית.הי,
אשמח שתתנו לי רעיונות מה לעשות חתן שמגיע לשבת גיהנום
תודה רבה
אם כבר אז להגיד לאמא שלו שתוציא את נעלי הבית שלו מהמזוודהרעיון לחתן לשבת גיהנום
לקנות נעלי בית קרוקס או כל חברה אחרת ולכתוב לו
"תרגיש בבית "
בנאלי אבל מטריף מנסיון!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים