רעיונות לתחפושות תשע"ג

הדפסתי הלוקיטי על דף, עברתי על קוי המתאר בלורד שחור, הנחתי מתחת לחולצה, זתומרת בתוך החולצה..., התחלתי לצייר בזהירות מעל קוי המתאר שנראו במטושטש מבעד לחולצה... זה לא היה קל בכלל............ וצבעתי עם ארטליין ורוד.

קיבלתי במייל
אולי יעניין מישהו.

קבצים מצורפים

• מדריך תסרוקות לפורים.rar
    5.1 MB · צפיות: 155
  • תודה
Reactions: ו8
אני מעונינת בתמונה של התחפושת ים בם בם אשמח אם תשלחי לי ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> .com
ישר כח

וואו רעיון נעולה, כמה עולה התענוג?

קבצים מצורפים

• IMG_1085 - עותק.JPG
    1.3 MB · צפיות: 108
  • IMG_1088 - עותק.JPG
    KB 481.3 · צפיות: 83
את הקשת אחותי קנתה לי איפשהו, והיא הייתה חלולה, ואני הוספתי לה בד ופפיון

קבצים מצורפים

• הלו קיטי 1.jpg
    KB 123.7 · צפיות: 92
  • הלו קיטי 2.jpg
    KB 90.4 · צפיות: 68
תודה, מקסימה. הבאת לי רעיון בדקה האפס.בדיוק קניתי מגשי דגים לאמא שלי והדייג ודג זה שיא המוווושלם.
איך בדיוק תפרת את הדג? כבר קניתי בד כסף ועניים זזות, רק שאין לי שמץ בתפירה (:

לפני שנתיים תפרתי לאחותי הקטנה (בת 3) תחפושת של עוגה אישית בתוך מנג'ט.

יצא מדהים!

אני באופן אישי, מאוד אוהבת רעיונות מקוריים.

אמא שלי הייתה תופרת לנו כל שנה תחפושות מושקעות.

פעם חיילי שחמט מרהיבים, פעם פרח מושקע ופעם 'נר של שבת'. כל שנה תחפושת שונה ומושקעת, עם משלוח מנות תואם.

אשמח מאוד אם תעלו לפה רעיונות מקוריים לתחפושות. במיוחד עבור תינוקות.

יש לך תמונה או אפילו לכתוב לי פרוט מה היה במשלוח מנות שחמט?
רוצה לעשות לחמותי השנה ומחפשת רעיונות לביצוע..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה