נופש משפחתי רעיונות מגניבים לתוכניות ומשחקים לנופש משפחתי גרעיני

• הוסף לסימניות
טוב, כמו שכבר כתבו פה הרבה קליקרים זה ממש כיף- זה תחרותי ומרתק, זה מעניין ואפשר דרך זה גם לפרגן לילדים,
(עד 8 משתתפים זה בחינם, אמנם לא הכל פתוח).

יש עוד רעיון מגניב- תכנית "המירוץ למיליון" שהרעיון שלה הוא- מתחלקים לקבוצות ועושים משימות שונות לדוג' מירוץ עם כפית וביצה בלי להפיל, חבל משיכה קבוצה מול קבוצה ועוד רעיונות, וכל קבוצה מקבלת נקודות כפי המגיע לה ולבסוף יש קבוצה שזוכה.

אפשר להרחיב אם תרצו.

• הוסף לסימניות
משחק לינק ומשחק אליאס.
אפשר גם שכל אחד כותב על פתק תשובות לסידרת שאלות בלי לציין את שמו ואחר כך צריך לנחש מי זה. שאלות לדוגמא: צבע שאני אוהב, מאכל שאני לא אוהב, ספר שקראתי לאחרונה, שיר שאני אוהב, משפט שאני אומר הרבה וכו'...

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותכם תעסוקה ארוכת טווח ואתם אוהבים יצירה
בונים את הדירה בקנה מידה מסוים ממליצה על 1:20 זה מספיק גדול ועדיין קטן.
אם רוצים להשתמש באביזרים קנויים קנה מידה מקובל הוא 1:12
בהתחלה מודדים ומשרטטים את הדירה ואז כל אחד מתלבש על חדר או שכולם מרוכזים באותו חדר.
אצלנו ממלא את החופש בכל רגע שלא יוצאים מהבית...

אני מחפשת תוכנית כלשהיא למשפחות לא גרעיניות ביחד מגיל5-20 וכמובן מבוגרים. בנים ובנות
כלומר שלא יהיה משהו ממש משותף אלא פעילות חויתית לכל אחד באותו זמן.
פעם עשינו דפי שרינקי והיה מוצלח.
באותו רעיון ציור על כוס
גזירה מעיתונים לפי נושאים

מחפשת רעיונות לא דווקא בתחום היצירה. המתחם גדול ונפרד ללא מחיצה.

• הוסף לסימניות
ג'וקים
אבקות
בינגו עם שאלות על המשפחה
תמונות מיניאטוריות של חפצים בבית וצריכים לנחש מה זה
יש הרבה אשכולות בענין

• הוסף לסימניות
ממליצים על סינק – מסע אל תוך עצמך,

פעילות חווייתית חדשה ומרתקת, שמשלבת טכנולוגיה חדשנית עם תוכן עמוק ומחבר.

📱
איך זה עובד?
במהלך הפעילות, כל משתתף מתחבר מהטלפון האישי שלו,

עונה על שאלות, סיטואציות מהחיים והרפתקאות שלא חלמתם –

ומגלה על עצמו צדדים מפתיעים שלא הכיר.

התכנית מלווה בסרטוני אנמציה מרתקים ובקונספט חדשני

בסיום – כל משתתף מקבל הודעה אישית לטלפון שלו

עם תכונות האופי והחוזקות שלו

✨
מה מיוחד בסינק?

• חיבור מיידי – כל אחד מהטלפון שלו
  • תוכן מעניין, מהנה ומלא אינטראקציה
  • מתאים לכל המשפחה, קבוצות או זוגות
  • משחק מוכן, לכם נשאר רק לשחק ולהנות!
  • ניתן לשחק עד חודש מרכישת המשחק - השימוש הוא חד פעמי

✔️
התוכן נבדק ומאושר ע"י אנשי חינוך

לפרטים נוספים כנסו כאן

לצפייה בטריילר-

דרייב

יוטיוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה