עזרה רעיוניסטיות יקרות ובעלות נסיון, מה לכתוב במשלוח מנות?

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות מגניבים לכתוב במשלוח מנות לילדים שמתחפשים ל: (לכל אחד יש משלוח נפרד)
1. ספר תורה
2. מיקי מאוס
3. שבכני"ק

אם יש לך רעיון לאחד מהם או לכולם, שתפי אותי :)

תודה רבה מראש לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
אני גם מחפש רעיון מגניב אני מחפש את הילדים שלי
1. אח
2. מנתח
3. ליצן רפואי
ואני רוצה לחלק משלוח מנות תיק עזרה ראשונה
ולהוסיף כרטיס ולקשר, אשמח מאוד אם אפשר לעזור לי בזה

• הוסף לסימניות
אני גם מחפש רעיון מגניב אני מחפש את הילדים שלי
1. אח
2. מנתח
3. ליצן רפואי
ואני רוצה לחלק משלוח מנות תיק עזרה ראשונה
ולהוסיף כרטיס ולקשר, אשמח מאוד אם אפשר לעזור לי בזה
להורים היקרים
שתמיד זמינים לנו כעזרה ראשונה,
לעצה, לתמיכה ולמילה טובה.
הפעם תורנו להחזיר
מאחלים פורים שמח
והרבה בריאות

ל____ השכנים היקרים!
זה הזמן להוקיר על שכנות טובה,
עזרה ראשונה של ביצה באמצע האפיה,
של מפתח לדלת נעולה,
כיף שיש שכנים זמינים כמוכם.
פורים שמח!

לחברי היקר, פורים שמח והרבה בריאות, ___

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיון לברכה למשלוח מנות בנושא דבש או דבורים,
אני מחפשת את הבת שלי לדבורה ויעשה משלוח מנות בסגנון דבורה ודבש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה