מידע שימושי רעש חריג בבני ברק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני הייתי ברחוב וזה היה מפחיד!!!!!!!!!!!!!!
אנשים קמו לחלונות לבדוק מה קרה.....

• הוסף לסימניות
זה היה נשמע כמו ירוטים של כיפת ברזל
והיה בום אחד שנשמע מתגלגל

• הוסף לסימניות
יש איזה מנגנון פנימי הישרדותי שמתעורר כשיש כאלו בומים.
בגדול רובנו מפתחים שמיעה סלקטיבית שמסננת הכל.
לא שומעים צעקות, לא שומעים אוטובוסים, לא שומעים אופנועים.
את הבומים האלה- שומעים!
לדעתי לא שומעים את זה בכלל באוזניים.
זה נקלט באיזה איבר אחר. בין הלב לבטן.

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון הרגעתם אותי
אני גר בבניין ישן ופחדתי שהוא התחיל להתפרק... ע"ע הבנין במיאמי;)
האמת שגם אני
בהתחלה לא הבנתי מה זה
ולאור הצגת המיוחדת שראיתי היום
התחלתי לפחד שקרה משהו...

• הוסף לסימניות
לילה שקט לכולם!
אם משהו יודע מה זה היה
שיעדכן...

• הוסף לסימניות
3.9.2021 02:03

סוכנות הידיעות הסורית: ישראל תקפה באזור הבירה דמשק. בישראל, תושבים מדווחים על גלי הדף באזור המרכז.

כל רגע

• הוסף לסימניות
אין סיכוי שהפיצוצים מדמשק נשמעו ככה במרכז..
זה וודאי שקרה משהו במרכז..
גם אין סיכוי שנפל בים (מה שכתבו כאן) כי זה לא עושה כזה רעש שישמעו בב"ב וברחובות ועוד..
השאלה מה באמת קרה...
בשבילך...
Screenshot_2021-09-03-02-22-40-1.png

• הוסף לסימניות
מטוסי חיל האוויר הישראלי תקפו הלילה (בין חמישי לשישי) מספר יעדים באזור דמשק, בירת סוריה. כך דיווחו הלילה כלי תקשורת במדינה. מדובר, ככל הנראה, בניסיון פגיעה במשלוחי נשק ובמחסנים המשמשים את אנשי משמרות המהפכה בסוריה, כחלק מהניסיון למנוע התבססות איראנית באזור.

בד בבד, תושבים רבים באזור מרכז הארץ ואף מדרום לגוש דן דיווחו על שמיעת פיצוצים עזים. הפיצוצים החריגים עוררו בהלה רבה. הפיצוצים נשמעו מעט אחרי השעה 01:30 לאחר חצות, בדיוק בזמן הדיווחים

מוזר שהפיצוצים הגיעו עד המרכז , מה זה פצצת אטום...

• הוסף לסימניות
אכן רובר צה"ל שיקר לציבור שנפל לים וכו'
אבל האמת נמצאה בדמות חלקיקים ורסיסים שה' ריחם שלא פגעו בנפש וברכוש.
אבל בהחלט הוו סכנה איומה לזה - כל טיל כזה מלא בכדורי ברזל בכדי לעוף לעבר המטוס ולפגוע בו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה