רפאל וחנני- אחת שתיים שלום...סוויצ'!

• הוסף לסימניות
אני מעלה כמה פרקים מהקומיקס רפאל וחנני במרכז העניינים
בסיפור הזה הייתי צריכה להכנס לנעליה (הגדולות והמקצועיות בהחלט!) של יפית המהממת!!!
והיות וזה סיפור המשך על דמויות קיימות , הלקוח ביקש ואמר שזה חייב להיות ב-ד-י-ו-ק אותו דבר!
i tryied my best, מה שנקרא...
תודה ליפית החברה הנאמנה וההורסת שעזרה לי מאוד ועבדנו ביחד עד שהצלחנו לתאם קו אחיד!
יפית, רבות בנות ... ואת עלית!!!
ו המונמון מזל טוב!
אז אחרי ההקדמה הארוכה הזאת- למי שמכיר- זה דומה מספיק?
פרק 2.png פרק 3.png פרק 4.png רפאל וחנני 1.jpg

• הוסף לסימניות
מאד דומה!!!

• הוסף לסימניות
וואו מדהים! לא הייתי שמה לב שיש פה שינוי..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקסים כמה שלא שמים לב! (חוץ ממה שהיא העלתה פה לא ראיתי את הקומיקס אז בונה על זכרוני...)
ד"ש חם ליפיתוש! והמון מזל טוב!!

• הוסף לסימניות
*הילדים קראו בשקיקה הכל בסדר!!!!!

*מזל טוב יפית והרבה נחת יהודית מהבונבונה!!!!!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד הנו'ששששששששש!!!
לזה אני קוראת מוטיבציה אמיתית ודבקות במטרה!
זו למשימה לא פשוטה...

הרגשה מוזרה! כאילו מישהו אימץ את הילדים שלי ועושה בהם כרצונו
biggrin.png

כמה שזה מוצלח!
וברור שרואים כאן את הטאצ' שלך!

עוקבת בהנאה עם התינוקת הקטנה----
תמשיכי להקסים
ים הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה