דרוש מידע רפלקס הקאה בטיפול שיניים - יש תרופה?

• הוסף לסימניות
גם אני

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע- האם משהו מכל הנ"ל או אחר עזר לכם?
גם אני סובלת מאד מאותה בעיה, ובהחלט מאתגר במיוחד בטיפולי שיניים.
כרגע צריכה לעשות צילום סטטוס, ולא יכולה לחשוב על זה...
אשמח לעצה בדחיפות!!
תודה!!

@free האם התרופה שכתבתם, מנסיון?
בהחלט היו מספר טיפים שעזרו לי
נשימה דרך האף התגלתה כמועילה ביותר.
לקחתי את הכדור נגד בחילות (במרשם רופא שיניים) ביפאמין משהו כזה..
עדכנתי את הרופא איזה 20 פעם
ביקשתי גומי סיליקון מו ששמים בשורש, ברוב זמני הטיפול.
עשיתי במורשת איתן, הרופאה שם של השורש היתה מדהימה עם ידע וכלים לטיפול באנשים כמונו...
כ"כ התלהבתי שעברתי אליהם סופית, הרופא שלהם הרגיל שהצמידו לי (ד"ר ארקדי) הוא פשוט תותח על שגרם לי לא לסבול אפילו שניה בטיפולים ב"ה.
תודה לכל משתתפי האשכול על הטיפים שעזרו לי כ"כ!!!
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אני גם סובל מזה מאד ובלע"ר גם צריך מלא טיפולים
מה שאני עושה מגרגר אלכוהל חזק או שותה למי שאוהב
ואז מתרגל נשימות כל הדרך למרפאה ובהמתנה

• הוסף לסימניות
אני גם סובל מזה מאד ובלע"ר גם צריך מלא טיפולים
מה שאני עושה מגרגר אלכוהל חזק או שותה למי שאוהב
ואז מתרגל נשימות כל הדרך למרפאה ובהמתנה
למה האלכוהול אמור לעזור?

שאלתי רופא משפחה לגבי הכדור שהוצע כאן, והוא אכן המליץ עליו שיכול להועיל. (עוד לא ניסיתי בעצמי..)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה