כללי רציתי להגיד תודה על העזרה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה לאלה שעזרו לי ברגעים של S.O.S והרי התוצאות:

• הוסף לסימניות
2 סוגים שונים לגמרי, ושניהם יפים מאוד.
רק הטשטוט בצד קצת מפריע לי :)

• הוסף לסימניות
אישית אהבתי יותר את הראשון, האוירה יותר מתאימה לתפילין ותפילה

• הוסף לסימניות
אהבתי גם את "קורם עור וגידים" בול מתאים לתפילין מסוג חדש!!!1

• הוסף לסימניות
הצבעים, עשר!
אני שוב פתחתי, ואני ממש מתפעל מזה.

• הוסף לסימניות
הראשון מדהים!!! הצבעים מהממים ומשתלבים נהדר.

• הוסף לסימניות
זה ירד כבד לדפוס, או שאפשר להעיר?
הראשון יפה ומתאים יותר
הטקס 'רעיון בן ...' לא יושב מספיק טוב, גם הגודל שלו לא מתאים, כדאי לשחק שם מעט
ומפריע לי גם ההצללה למשפט 'תפילין מהודרות...' - צריך לסדר אותו או לבטל אותו
אבל בכלליות מאוד מאוד יפה,

• הוסף לסימניות
הראשון מאוד מיוחד

• הוסף לסימניות
שוב תודה לכולם. כן, זה כבר ירד לדפוס. ולמען הצדק-הטקסט איננו שלי, רק העיצוב. (מיותר לציין שאין להוציא מהפורום היות והדוגמא הא' היא לטווח רחוק יותר.)

• הוסף לסימניות
הראשון מאוד יפה ומתאים. שימוש טוב עם התמונה של התפילין

• הוסף לסימניות
הערה חשובה מאוד!!
אין אבל אין שום רשות להוציא מהפורום החוצה!!!

• הוסף לסימניות
מימון...

אני כמעט והסתבכתי.
תדע להיזהר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה