כללי רציתי לשאול של מי הקלף

• הוסף לסימניות
והאם מותר להשתמש בו לצורך מסחרי.

תודה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 27.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אולי אפשר לעלות באיכות טובה כדי שנהנה גם

• הוסף לסימניות
ואם כבר, אולי יש כאן בעל חסד שיעלה את הכתר ההוא של וקסברגר שוב?

• הוסף לסימניות
אין אומרים לאדם חטא כדי שיזכה חברך...:eek:
בעל חסד?
אולי בעל עבירה? :)

קבצים מצורפים

• CROWN.zip
    4.8 MB · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
יישר כח

• הוסף לסימניות
אולי עכשיו?

קבצים מצורפים

• CROWNtest.rar
    4.2 MB · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
סתם...

ראיתי במקרה עלון עם הקלף הזה, מישהו יודע מי עשה את זה?

קבצים מצורפים

• scan0037.jpg
    KB 80 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לי הראשון נפתח בלי בעיות

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להשתמש בקלף לצורך מסחרי בלי חשש זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
אביגדור התכוון לשאול מי עשה את הגרפיקה לא את הקלף עצמו.

• הוסף לסימניות
עקב הביקוש הנה עוד כמה קלפים (נראה לי שהורדתי אותם מהפורום הקודם) מקווה שהם באיכות טובה.

קבצים מצורפים

• 661648_old_paper_iii.jpg
    KB 8.4 · צפיות: 19
  • 794646_old_paper_vii.jpg
    KB 8.2 · צפיות: 14
  • 2007610_18174118531_scroll%20letter%201.jpg
    KB 86.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה לכם חברים על כל הדברים הטובים

• הוסף לסימניות
אביגדור, הקלף הוא מהאתר 'שוטרקסטוק', ואת המודעה שהעלה, נראה לי שזה של קופת העיר, ויש להם גרפיקאית במקום (נראה לי שהיא חברה פה...) אם מעניין אותך בדיוק השם והטלפון שלה, תשלחי לי באישי ואשלח לך פרטים מזהים... (זו לא אני)

• הוסף לסימניות
חבר'ה שימו לב לתאריכים, מאז כבר עברו הרבה מים בירדן, וכבר מעניינים אותי דברים אחרים היום...:)

בכל אופן תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה