הפוך על הפוך
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
למישהו יש מספר של רצף סיני באזור בית שמש?
מחפש ממש בדחיפות.
תודה
מחפש ממש בדחיפות.
תודה
היית מרוצה?אם אתה לא מחפש מישהו עם הרבה המלצות.......
אני הלכתי באיזור 5 ליד האתרי בניה בד' ופגשתי איזה סיני והוא ריצף לי...
דווקא סיני?למישהו יש מספר של רצף סיני באזור בית שמש?
מחפש ממש בדחיפות.
תודה
של מי ? קבלנים? ערבים? סינים?0539234122
עוד אחד 0559952883
ישר כח עצום!!0539234122
עוד אחד 0559952883
@הרי זהב מי מבין שניהם עשה לך את העבודה?
www.prog.co.il
לתשומת לב,ישר כח עצום!!
כבר למחרת התקשרתי וריצפו לי.
הבאתי את שניהם להצעת מחיר והיה פער משמעותי.
עשו לי עבודה דייקנית ומעולה. וזולה מאוד!!!
מעניין, כי אצלי ואצל שני חברים, הם עשו עבודה לא מושלמת אבל יחסית בסדר גמור,לתשומת לב,
אני הבאתי את הסיני עם המס' 0539234122, וסליחה על המילים, אבל הם עשו עבודה ממש גרועה!!
לא השתמשו בפלס בכלל, וכרגע יש בבית אריחים שגבוהים בכמה מ"מ (!) מהאריחים הסמוכים להם!
מי שהולך לאורך הסלון יכול ממש להרגיש עליות וירידות!!
היה כמה אריחים שהם באו לרצף ישירות על החול בלי טיט ונס שתפסתי אותם על חם וחייבתי אותם לשים טיט מתחת.
את קופסאות הניקוז באמבטיה הם הזיזו במהלך הריצוף והניחו אותם בצורה שאינה חופפת לצנרת כך שאם יגרפו לשם מים הם יכנסו ויבלעו בתוך החול שמתחת לריצוף.
וזה עוד רק חלק מהדברים, ומרוב עגמת נפש שהייתה לנו אין לי כוח לתאר כל מה שהם עשו (וגם לא עשו)
מי שחשוב לו התוצאה ממליץ לו לשלם עוד 10-20 ש"ח למטר ולקבל עבודה נורמלית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים