כללי רקע ומסגרת למודעות להכנסת ס"ת

• הוסף לסימניות
מיוחד!
אהבתי את האומץ לעשות הכל בגווני החום!
(במודעות מסוג זה בד"כ מבקשים להוסיף קצת צבע)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסעלע;58208:
אני חולק עליך... אם העיצוב מעורר, העובר... יעצור ויקרא.

זה לא פרסומת שההודעה נכנס לראש העובר Subconsciously(=תת הכרה?). זו 'מודעה' שהעיצוב והמילים "הכנסת ספר תורה" גורמים לו לעצור ולקרא.

בתקוה שהבנת!
ואני חולק עליך.

גם אם העיצוב מעורר והעובר עוצר ורוצה לקרוא. זה חייב להיות לו נח בעין כדי שימשיך לקרוא הכל. אם אין כללים ברורים מה חשוב יותר ומה פחות, מה מודגש ומה סתם טקסט צדדי, הקורא נמאס כבר בשורה השני' וממשיך הלאה.

• הוסף לסימניות
יוסלע לתשומת ליבך
לא רואים את תנו כבוד לתורה!!

• הוסף לסימניות
אם לא רואים איך אתה יודע שזה כתוב שמה? לא רציתי שזה יבלוט יותר מדי רק שיהי' בתוך העיצוב.

• הוסף לסימניות
הייתי מוסיף בקשר ללפידים
אם אפשר, לעשות שלא יראו משוכפלים,
ניתן להפוך ב'פליפ' כל לפיד שני, כך האש תשנה זוית

• הוסף לסימניות
לדעתי הרעיון יפה.
נראה לי שהלפידים מיותרים. אם תוריד אותם ותוסיף עיטורים יפים, לדעתי , יראה הרבה יותר טוב.
אכן הלפידים האלו נראים כמו לפידים שעומדים במבואות של מרתפים עמומים.
וכן למה לא להאיר מעט את תנו כבוד לתורה?

• הוסף לסימניות
:)

יוסלע אני יודע כי רואים טיפה!

חשבתי שזה אמור להיות יותר מודגש אז טעיתי.

• הוסף לסימניות
יוסעלע - יש לך ולרבים טעות דקדוקית.
כותבים ספר התורה למרות כל הסברות.
לצערי אני נתקל בזה מידי שבוע וטועה בכוונה, כדי לרצות אנשים שלא בקיאים בכללי הדקדוק העברי.

• הוסף לסימניות
אוהב, כאן לא המקום לנצחון בהל' דקדוק, אם אתה רוצה נשוחח בפרטי.
לאלו שהעירו לשנות כל הלהבות, אסביר למה השארתי הכל אותו דבר (יש לי 5 להבות שונות -ככה שאין ממש בעי' לשנותם), כל זמן שהם אותו דבר זה נראה נקי ועדין, אחרת זה יראה "געפאטשקעט"!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה