כללי רקע מעורר תיאבון

• הוסף לסימניות
אשמח לתמונת רקע מעורר תיאבון, הרקע דרוש לי למכונה לממכר עוגות.

הבנתי גם ממבינים בעניין שצבע כתום מעורר תיאבון, האם זה נכון? ואם כך איך אני משלב את זה עם תמונה של קפה ומאפה שלא כל כך נראה לי משתלב בצבע כתום

תודה רבה

• הוסף לסימניות
כשרואים אוכל מיוחד, מיד מתמלאים בתאבון ללא רקע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוגניק;1343845:
אשמח לתמונת רקע מעורר תיאבון, הרקע דרוש לי למכונה לממכר עוגות.

הבנתי גם ממבינים בעניין שצבע כתום מעורר תיאבון, האם זה נכון? ואם כך איך אני משלב את זה עם תמונה של קפה ומאפה שלא כל כך נראה לי משתלב בצבע כתום

תודה רבה

אם זה היה נכון אז כל המסעדות היו כתומות (כמה כאלה אתה מכיר?)
אין רקע אחד שיעשה לך את זה. זה צריך להיות רקע שישלים את המאכל (יתכן צבע אחר לכל עוגה) אבל שלא יהיה דומיננטי ולא יגנוב את ההצגה.
יש פה בפורום הרבה צילומי מזון מאוד טובים, תשוטט ותסיק את מסקנותיך לבד.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים שמעוררים לי את התיאבון, תכלס יש למישהו תמונת רקע טובה למכונת אוטומטית לממכר עוגות? אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
אם נראה את המכונה נדע להתאים לה רקע יותר טוב

• הוסף לסימניות
תודה אני יראה להעלות תמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה