כללי רקע מתאים לתמונה

• הוסף לסימניות
למישהוא יש רעיון לרקע מתאים לתמונה הזו?
לא מסתדר לי כלום...
זה דחווף!!!
תודה

קבצים מצורפים

• ללא רקע3.jpg
    1.3 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
אולי בכל אופן?

מישהוא?!

• הוסף לסימניות
אולי משהו מוזהב? ניסית?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה,

איפה אפשר להשיג רקעים חלקים?
חשבתי כבר לעשות מסגרת דקה דקה ולהשאיר ככה וזהוא...

• הוסף לסימניות
אולי רקע של דשא ושמים?
את צריכה לשחק עם זה בהתאם לפרספקטיבה וכמובן להוסיף הצללה מתאימה בכל האזור התחתון (שלא יהי תלוש)

• הוסף לסימניות
לפני הרקע שיני לב לחיתוך...

• הוסף לסימניות
מה עם רקע של אולם? ז"א כאילו הנגן יושב על הבמה ורואים את הכיסאות של הקהל....
אין לי מושג לצורך מה את צריכה את זה, יכול להיות שלא מתאים הרעיון שלי.
תני לנו טיפה כיוון למה זה, לעטיפה של דיסק? לקרדיטים בתוך חוברת של דיסק? פירסומת?
אני גם חושבת שמבחינת צבעים- אם את צריכה משהו חלק - יכול להתאים זהב- רק שימי לב שלא ייגנוב את ההצגה של התמונה.
ואיך שחור?

• הוסף לסימניות
רקע חלק את יכולה להכין לבד בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת. או עם מעבר צבע עדין, מהשהו בצבעים קלאסיים, קרם חום מוזהב

• הוסף לסימניות
רקע מטושטש/ מחוץ לפוקוס בצבעים עדינים יכול להתאים, רק את צריכה לשים לב לחיתוך בזקן ובמשקפיים (הם אמורות להיות שקופות ולשקף את הצבע שמאחורה) ובכלל בשיער אין אף פעם חיתוך כזה ישר ומסודר מה שמפריע בעין לתמונות להשתלב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1346149:
מה עם רקע של אולם? ז"א כאילו הנגן יושב על הבמה ורואים את הכיסאות של הקהל....
אין לי מושג לצורך מה את צריכה את זה, יכול להיות שלא מתאים הרעיון שלי.
תני לנו טיפה כיוון למה זה, לעטיפה של דיסק? לקרדיטים בתוך חוברת של דיסק? פירסומת?
אני גם חושבת שמבחינת צבעים- אם את צריכה משהו חלק - יכול להתאים זהב- רק שימי לב שלא ייגנוב את ההצגה של התמונה.
ואיך שחור?
זו עבודה פרטית מתנה למשפחה של הדמות ..
אז זה פשוט צריך להראות טוב .
אני אמורה להוסיף ספר גמרא פתוח איפה שאמור להיות התוים
ולכתוב כיתוב יפה שהם הביאו לי.משהוא כמו -שניגון הגמרא ימשיך להיתנגן בבית הזה...

איפה אפשר להשיג ספר גמרא בזוית הזו?

• הוסף לסימניות
נו, אז אולי מתאים נוף? אה... כאילו יושב ומנגן על שפת הים. או על איזה הר ...
נראה לי בית מדרש יראה לא מוצלח. ורקע חלק ייראה מאד מודבק... (לטעמי. לא יודעת איך יראה השילוב)
אה, ושתפי אותנו בתוצאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה