כללי רקע של נייר קרוע באמצע, כמו חור...תודה מראש

• הוסף לסימניות
רקע של נייר קרוע באמצע, כמו חור...תודה מראש

• הוסף לסימניות
צריך לעשות חיפוש, אני העלתי בעבר מברשות של זה...

• הוסף לסימניות
יש לי חסימה, את תוכלי לעלות לי? תודה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהיא התכוונה חיפוש באתר
איזה חסימה?

• הוסף לסימניות
היה כאן בעבר

קבצים מצורפים

• נייר קרוע.jpg
    KB 243.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אפרופו (בדצ) נייר עם חור קרוע
מגיע שאפו גדול לידידינו n_eli מפרסום חד וחלק על היצרתיות המבריקה בעיתון בקהילה לפסח(מפני קדושת המועד לא יכלתי לכתוב בחג, ועכשיו נזכרתי בזה...) לגרבי שרייבר עם החור שכביכול היה בעיתון.

חזק ביותר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מבינים;388263:
מגיע שאפו גדול לידידינו n_eli מפרסום חד וחלק על היצרתיות המבריקה בעיתון בקהילה לפסח(מפני קדושת המועד לא יכלתי לכתוב בחג, ועכשיו נזכרתי בזה...) לגרבי שרייבר עם החור שכביכול היה בעיתון.
למה החלטת שרק ב'בקהילה'? :confused:

• הוסף לסימניות
כי עברתי על כ----ל העתונים וראיתי את זה רק שם.

• הוסף לסימניות
היה את זה בעוד, זה בטוח (שכחתי כבר באלו בדיוק,כמה עבר מאז...)
אפילו דברו על זה שלא בכל מקום הלך לו עם הדיוק של הטקסט מאחורה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מבינים;388263:
אפרופו (בדצ) נייר עם חור קרוע

חזק ביותר!!

יש לו לאחרונה עבודות...אחת אחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה