רק בציור זה יכול לקרות...-בקשה לחו"ד ויעוץ

• הוסף לסימניות
...שדחליל יטפל בציפור;)

מה דעתכם על הציור? הוא מרגיש לי קצת תקוע ואני לא מצליחה למצוא מה בדיוק הבעיה. (הרקע לא מספיק משתלב, הסינר מציק לי)

יש לכם עוד תיקונים, הצעות לשיפור? אני אשמח מאד לשמוע!

תודה:)

קבצים מצורפים

• דחליל.jpg
    דחליל.jpg
    KB 51.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
קודם כל הציור מתוק מאד.
בכלל יש לך סגנון מתוק שאני אוהבת.
לגבי הרקע - נראה לי שגוון מעט יותר כהה לרקע, יקפיץ וישלב טוב יותר את הדמויות עם הרקע.
מצרפת כאן ניסיון מהיר שערכתי.

קבצים מצורפים

• דחליל.jpg
    KB 330.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ציור מתקתק!!
הייתי מציעה לך לשנות את גוון הדשא כדי שישתלב טוב עם השמיים, ולא להכהות.
לגבי הסינר, יכול להיות שהוא יראה טוב אם תנפחי יותר את החצאית של הילדה.
לגבי הדחליל, טקסטורה של קש בהחלט יכולה להועיל.
בהצלחה!!!:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המסיעות ומפרגנות!:)

שיפצתי כהמלצתכן. איך זה עכשיו?
יש עוד דיוקים?

קבצים מצורפים

• דחליל.jpg
    1.1 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
הציור כזה מתוק וילדותי רק
הידיים של הדחליל מידי טבעי.

• הוסף לסימניות
הדחליל עדיין מידי אנושי, מי שיראה את זה בלי לדעת שזה צריך להיות דחליל לא יבין - למה יש לו מקל במקום רגליים...?:)
צריך לעשות את כל הדחליל והבגדים שלו יותר משופשף, בגדים עם צבע משופשף ו"ג'ינס"י..., פנים יותר בהירות/כהות, קש מבצבץ מהכובע, להוריד את השיער שלו, אולי כפות הידיים שיהיו רק מקל עץ, וכו' וכו' כיד הדמיון... ככה זה ייראה דחליל אמיתי

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אולי 'תקשרי' את הסינר קצת יותר גבוה, זה נראה מתחת למותן. והחולצה של הדחליל יכולה להיות רפויה בחוץ עם קצת קרעים בסיומת ולא תקועה בחצאית.
ציור מתוק ויפה

• הוסף לסימניות
הציור יפה מאד!
כמו שאמרו הקודמות הדחליל צריך שיפוץ.
רק במבט שני ושלישי מבחינים שזה דחליל.
[סתם ככה, נראה לי הידיים ארוכות מדי]

• הוסף לסימניות
חמוד.
הבטן של הדחליל מאנישה . הבגדים תמיד רפויים יותר .
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה