רק שלא יקחו לי את זה...

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.7 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נסיעה טובה....

• הוסף לסימניות
הכותרת קולעת להפליא להבעה השפוכה על פניו של הפעוט...

• הוסף לסימניות
איזו מטרה משרתת ההמרה לש"ל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;767238:
איזו מטרה משרתת ההמרה לש"ל?

כי בצבע זה היה נראה: רק שאמא לא תכריח אותי לאכול את זה...

• הוסף לסימניות
האם מבחינת צילום יש הערות כלשהן? אשמח מאוד לשמוע.

אני מתאמנת כבר הרבה זמן, וקוראת בשקידה כל היום את הערותיכם על צילומים שונים, וזה פעם ראשונה שאני מעיזה להעלות.

אשמח לשמוע חוו"ד, הערות וקטילות חופשי.

תודה לכולם שהביאו אותי עד הלום (בתקוה שזה אכן הלום:D)

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!!!
נראה לי שכדאי לראות את התמונה בצבעוני כך יקל לתת חו"ד
הכותרת לא ברורה (חשבתי אולי התכוונת לילד מהשואה?א"כ הוא לא נראה כך)

• הוסף לסימניות
תן כותרת?...

הדבר הראשון שקפץ לי כשראיתי את התמונה המתוקה:

"מה מברכים על זה?"

• הוסף לסימניות
אני הייתי פותח יותר למעלה לשם המבט של הילד
הפנים של הילד כהות יחסית לרגליים מה שמקנה לו מראה אפרפר, כדאי להבהיר
בסך הכל תמונה חביבה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה