בקשה רשות האוכלוסין והההגירה

• הוסף לסימניות
אשמח מאד אם מישהו יעלה לכאן קישור לקביעת תור להנפקת דרכון בלשכה במודיעין עילית.
(חסום לי גוגל)

• הוסף לסימניות
אם אני עושה דרכון ביומטרי מצריכים אותי גם לעשות תעודת זהות ביומטרטית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשתי עשתה לפני שנה וחצי דרכון ביומטרי, ולא דיברו איתה כלום על התעודת זהות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם דרכון שילד קשקש עליו הוא נקרא פגום או שזה עדיין בהסדר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באתר הזמנת תור הוא שואל אותי אם אני רוצה *חידוש דרכון ביומטרי או
*דרכון ביומטרי ראשון
אני רוצה לחדש דרכון אבל הקודם שלי לא היה ביומטרי
מה עלי לבחור

• הוסף לסימניות
בטוח?
כי ישלי עדיין את התעודות הישנות שאין להם תוקף וחבל לי להפסיד את זה.
גם תעודות זהות ישנות שלא מופיע בהם תאריך תוקף, יהיו תקפות רק עד אוגוסט 2022.

• הוסף לסימניות
לתועלת הציבור,
נזקקתי לתור דחוף ברשות האוכלוסין, בירושלים היה תור ראשון פנוי רק עוד חודש
אז חיפשתי בערים אחרות ומצאתי תור תוך פחות משבוע! היום הייתי שם והפקידה לא האמינה שבאתי מירושלים לקריית גת רק בשביל זה - מה שאומר שאין הרבה אנשים שעושים את זה

• הוסף לסימניות
לתועלת הציבור,
נזקקתי לתור דחוף ברשות האוכלוסין, בירושלים היה תור ראשון פנוי רק עוד חודש
אז חיפשתי בערים אחרות ומצאתי תור תוך פחות משבוע! היום הייתי שם והפקידה לא האמינה שבאתי מירושלים לקריית גת רק בשביל זה - מה שאומר שאין הרבה אנשים שעושים את זה
במודיעין עילית יש תורים בשפעעעע

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין תור בטלפון ללשכת מודיעין עילית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה