דרוש מידע רשיון תורכי לאדובי - מישהו הצליח?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא צריך לפתוח כל פעם חשבון ג'ימייל חדש, ניתן לפתוח מייל חד פעמי ניתן לראות כאן וכן בעוד מקומות בחיפוש גוגל
עם מייל חד פעמי לא תוכל לקבל את ההתראה לפני שגובים ממך בחזרה את המחיר המלא

• הוסף לסימניות
אוקיי, אז עושים את זה במייל קבוע שפותחים לצורך זה.
רק כדאי כל פעם למחוק את החשבון הקודם, כי יש הגבלות על כמה חשבונות מייל ניתן לפתוח למשתמש אחד (לפי מספר טלפון), כך זה בגימייל. אני לא יודע איך זה בספקים אחרים.
בכל אופן מי שלא רוצה לשלם מחיר גבוה - יש לו מה לעשות למרות שעלו עליו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז סה"כ שווה כל חצי שנה לעשות את זה מחדש
לא צריך לפתוח כל פעם חשבון ג'ימייל חדש, ניתן לפתוח מייל חד פעמי ניתן לראות כאן וכן בעוד מקומות בחיפוש גוגל

ב"ה

זה לא קשור למתי פתחו את החשבון, אני פתחתי לפני חודשיים דרך טורקיה.
זה קשור לכך שהם עלו כבר לפני כשנה על הקומבינה, ואז הקשו את התהליך להירשם מחוץ לטורקיה, ועדיין היה אפשר להתחכם.
עכשיו הם סתמו את הפירצה, ושלחו לכל המשתמשים מטורקיה - שגולשים מישראל (לפי הip של המכשיר) מייל התרעה שהתוכנית תועבר באופן אוטומטי לתוכנית ישראלית.
כרגע לא נראה שיש דרך לחמוק שוב.

• הוסף לסימניות
עכשיו הם סתמו את הפירצה, ושלחו לכל המשתמשים מטורקיה - שגולשים מישראל (לפי הip של המכשיר) מייל התרעה שהתוכנית תועבר באופן אוטומטי לתוכנית ישראלית.
כרגע לא נראה שיש דרך לחמוק שוב.
אלא אם משנים את כתובת ה IP לטורקיה.

• הוסף לסימניות
דחוף יש מישהי עשתה רישיון לאדובי??
כמה עולה וקישור??

• הוסף לסימניות
בלת"ק
יש הרבה שעשו דרך אתר טורקי, או קנו VPN חד"פ לטורקיה.
אדובי עלתה על שתי הקומבינות וחסמה את האפשרות, ולא רק זה היא שולחת מייל שהחל מתאריך מסויים היא מתחילה לגוות במחיר ישראלי בתשלום אחד לכל השנה(יוצא יותר מ2000₪).
מה שאני עשיתי זה קניתי VPN טורקי זול שעולה 2 דולר לחודש, והשארתי אותו
ומשלמת עוד סכום מאד נמוך על המנוי באדובי
יוצא מאד זול, והמחשב שלי מופיע כאילו הוא בטורקיה כל הזמן

• הוסף לסימניות
בלת"ק
יש הרבה שעשו דרך אתר טורקי, או קנו VPN חד"פ לטורקיה.
אדובי עלתה על שתי הקומבינות וחסמה את האפשרות, ולא רק זה היא שולחת מייל שהחל מתאריך מסויים היא מתחילה לגוות במחיר ישראלי בתשלום אחד לכל השנה(יוצא יותר מ2000₪).
מה שאני עשיתי זה קניתי VPN טורקי זול שעולה 2 דולר לחודש, והשארתי אותו
ומשלמת עוד סכום מאד נמוך על המנוי באדובי
יוצא מאד זול, והמחשב שלי מופיע כאילו הוא בטורקיה כל הזמן
עלי הם לא עלו (עדיין) כבר כמעט חצי שנה..
לאחר שעשיתי פעם אחת VPN ושילמתי להם בתעריף תורכי, עשיתי חסימה של כתובות אדובי שהמחשב לא יוכל ליצור קשר עם השרתים שלהם, וכנראה שזו הסיבה שהם לא עלו עליי
מידי פעם אני נכנס ל VPN שוב ומשחרר את החסימה של השרתים שלהם כדי לעדכן אותם שעוד לא עזבתי את תורכיה...
לא צריך לשלם בשביל זה על VPN

• הוסף לסימניות
עלי הם לא עלו (עדיין) כבר כמעט חצי שנה..
לאחר שעשיתי פעם אחת VPN ושילמתי להם בתעריף תורכי, עשיתי חסימה של כתובות אדובי שהמחשב לא יוכל ליצור קשר עם השרתים שלהם, וכנראה שזו הסיבה שהם לא עלו עליי
מידי פעם אני נכנס ל VPN שוב ומשחרר את החסימה של השרתים שלהם כדי לעדכן אותם שעוד לא עזבתי את תורכיה...
לא צריך לשלם בשביל זה על VPN
שלום אני מאוד אשמח אם תוכל לעזור לי לעשות את זה בשבילי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה