איך מוחקים?רק כדאי כל פעם למחוק את החשבון הקודם
אז סה"כ שווה כל חצי שנה לעשות את זה מחדש
לא צריך לפתוח כל פעם חשבון ג'ימייל חדש, ניתן לפתוח מייל חד פעמי ניתן לראות כאן וכן בעוד מקומות בחיפוש גוגל
אלא אם משנים את כתובת ה IP לטורקיה.עכשיו הם סתמו את הפירצה, ושלחו לכל המשתמשים מטורקיה - שגולשים מישראל (לפי הip של המכשיר) מייל התרעה שהתוכנית תועבר באופן אוטומטי לתוכנית ישראלית.
כרגע לא נראה שיש דרך לחמוק שוב.
דחוף יש מישהי עשתה רישיון לאדובי??
כמה עולה וקישור??
עלי הם לא עלו (עדיין) כבר כמעט חצי שנה..בלת"ק
יש הרבה שעשו דרך אתר טורקי, או קנו VPN חד"פ לטורקיה.
אדובי עלתה על שתי הקומבינות וחסמה את האפשרות, ולא רק זה היא שולחת מייל שהחל מתאריך מסויים היא מתחילה לגוות במחיר ישראלי בתשלום אחד לכל השנה(יוצא יותר מ2000₪).
מה שאני עשיתי זה קניתי VPN טורקי זול שעולה 2 דולר לחודש, והשארתי אותו
ומשלמת עוד סכום מאד נמוך על המנוי באדובי
יוצא מאד זול, והמחשב שלי מופיע כאילו הוא בטורקיה כל הזמן
שלום אני מאוד אשמח אם תוכל לעזור לי לעשות את זה בשביליעלי הם לא עלו (עדיין) כבר כמעט חצי שנה..
לאחר שעשיתי פעם אחת VPN ושילמתי להם בתעריף תורכי, עשיתי חסימה של כתובות אדובי שהמחשב לא יוכל ליצור קשר עם השרתים שלהם, וכנראה שזו הסיבה שהם לא עלו עליי
מידי פעם אני נכנס ל VPN שוב ומשחרר את החסימה של השרתים שלהם כדי לעדכן אותם שעוד לא עזבתי את תורכיה...
לא צריך לשלם בשביל זה על VPN
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים