עזרה רשימה של ציוד למחנה, יש למישהו בבקשה?

• הוסף לסימניות
בלת"ק
סידור
מיים
אוכל
ברכון
כובע שמש
מצלמה
נעלי ספורט
גרביים
תייץ
מסרק רגיל
מספק פה \ שורה
כפכפים
מגבת
פיג'מה
שמפו
מרכך
בושם
מברשת + משחת שיניים
שקיות סופר לבגדים מלוכלכים \ רטובים
מטענים
מצלמה
ממתקים

• הוסף לסימניות
וואו תודה!!
תודה על כל העצות וכו'...
את האמת, זה ממש לא מחנה ראשון שלי...
ואני מרגישה שאני מתכוננת אליו כמו טטית

• הוסף לסימניות
וואו תודה!!
תודה על כל העצות וכו'...
את האמת, זה ממש לא מחנה ראשון שלי...
ואני מרגישה שאני מתכוננת אליו כמו טטית
בקטנה...
אני שונאת לשכוח משהו בבית.
זה עושה לי עצבים...
חייבת שיהיה לי את הכווווווווול...

• הוסף לסימניות
אבל את החמצוצים הן הוציאו
אין סיכוי בלי חמצוצים:ROFLMAO:!!
זוכרת כשאני הייתי במחנה, היינו אורזות את כלללל הבית , מחזירות הכל...
אבל חמצוצים ? בטונות,
יושבות כל החברות , כל אחת שופכת את הטון חמצוצים שלה, עושים בלאלאלאלא סלטטטט
ואוכלות ואוכלות ואוכלות, ללא הבדלי צבע , רעל וטעם:LOL::love:
אמאהלה כואב לי הבטן להזכר בזהההההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה