- הוסף לסימניות
אני גרה שם איך אוכל לצאת התקשרתי לפיקוד העורף ומשרד הבריאות והם עדיין לא יודעים על ההסגר- איך זה יתכן?אם אתם לא תושבי המקום ברור שתוכלו לצאת,
השאלה האם תוכלו להיכנס..
מהיכן אתם יודעים?
אני גרה שם איך אוכל לצאת התקשרתי לפיקוד העורף ומשרד הבריאות והם עדיין לא יודעים על ההסגר- איך זה יתכן?אם אתם לא תושבי המקום ברור שתוכלו לצאת,
השאלה האם תוכלו להיכנס..
ההחלטה היום ב21.30
החלטה של העירייה,יש באיזה מקום נתונים על רמת התחלואה בשכונות הירושלמיות.
לא ברור לי למה בב"ב ב"ש ואשדוד מתפרסמים נתונים לפי שכונות ובירושלים לא.
וירושלים?יש כבר החלטה סופית לגבי בית שמש ?
כל הכבוד!עדיין לא פרסמו את ההחלטות.
אני חושב שצריך לתת קרדיט לעיריית בני ברק שהתעשתו(יחסית) מוקדם והקימו גוף שיפקח על שמירת ההנחיות במוסדות,
פעולה שגרמה באופן ישיר להורדת ההמלצה לסגירת מוסדות החינוך בעיר,
יש מלחמות עולם למי מגיע הקרדיט,אז למי שזה לא יהיה,שאפו..
זה בערך כל קריית מלאכי5) קריית מלאכי – אחוזת רוטנר ושכונת חב"ד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים