דרוש מידע רשימת משקאות חריפים מאושרים ע"י הרב לנדא

• הוסף לסימניות
שלום רב.

אני מחפש את הרשימה המעודכנת של המשקאות החריפים שמאושרים ע"י הרב לנדא.

אשמח לקבלם.

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך מעלים תמונות לפרוג ,
תכתוב לי איך מעלים תמונות , ותוך כדי אצלם את רשימת המשקאות , ולאחמ"כ העלה אותם בעז"ה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה הרשימה מעודכנת לשבט תשעט (בפנים כתוב תמוז תשע"ח, אבל זה כולל את העדכונים לתאריך הנ"ל) זה בינתיים מה שידוע לי הרשימה הכי מעודכנת.

קבצים מצורפים

• רשימת משקאות מאושרים חדש.pdf
    KB 335.3 · צפיות: 925
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש משהו מעודכן להשנה?
וודקה ואן גוך מישהו יודע משהו לגבי הכשרות שלה

• הוסף לסימניות
לגבי הוודקה עקרונית יש להם כשרות של הרבנות הולנד-עיין כאן

אם מדובר בוודקה נקיה ללא תוספות בכושרות טוענים שהיא נחשבת טובה גם לצרכני המהדרין

• הוסף לסימניות
לפני כשלושה חדשים נכנסתי לחנות 'משקאות ישראל' בבני ברק [הרב שך פינת קוטלר], והיתה תלויה שם הרשימה של הרב לנדא לשנת תשע"ט, והמוכר אמר לי שזו הרשימה האחרונה שהם קיבלו ומסתמכים עליה עד עתה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה