- הוסף לסימניות
לתועלת המעונינים לקנות לוח דיגיטלי:
בס"ד קיבלתי לפני מס' ימים את הלוח דיגיטלי החדש שהזמנתי אצל הרב חנוך בינר- לוח של חברת XP-PEN דגם 22HD
לאחר המתנה ארוכה יחסית, הלוח הגיע ב"ה.
הסתבכתי משום מה הרבה עם ההתקנה- היו בעיות בקליטת הלוח במחשב שלי. הרב בינר השתדל לעזור ככל יכולתו עד שהענין סודר.
השימוש במסך משפר בהחלט את חווית הציור, את השליטה בקו ואת מהירות העבודה.
שלב האינקינג דורש ממני הרבה פחות ריכוז ומאמץ מאשר בעבר.
לגבי צביעה במנגה- במברשות מים רכות- לוקח לי יותר זמן להגיע למיזוג של גוונים שונים זה בזה, מאשר בלוח הגרפי.
יתכן מאד שאפשר לשחק בהגדרות של המברשת ולהתאים אותם ללחץ של העט החדש- לא מספיק ניסיתי.
הפרלקסה מועטה ממש. תצוגת הצבעים מעולה. התחושה בזמן הציור- העט מחליק על המסך בקלות. מי שרגיל לתחושת החספוס צריך להתרגל. אני התרגלתי מהר.
מקלדת קיצורי הדרך מקלה מאד את העבודה.
הכבלים בתחתית המסך לא מפריעים לי בכלל.
מומלץ בהחלט.
השרות של הרב בינר לאורך כל הדרך היה מעולה.
בהצלחה
בס"ד קיבלתי לפני מס' ימים את הלוח דיגיטלי החדש שהזמנתי אצל הרב חנוך בינר- לוח של חברת XP-PEN דגם 22HD
לאחר המתנה ארוכה יחסית, הלוח הגיע ב"ה.
הסתבכתי משום מה הרבה עם ההתקנה- היו בעיות בקליטת הלוח במחשב שלי. הרב בינר השתדל לעזור ככל יכולתו עד שהענין סודר.
השימוש במסך משפר בהחלט את חווית הציור, את השליטה בקו ואת מהירות העבודה.
שלב האינקינג דורש ממני הרבה פחות ריכוז ומאמץ מאשר בעבר.
לגבי צביעה במנגה- במברשות מים רכות- לוקח לי יותר זמן להגיע למיזוג של גוונים שונים זה בזה, מאשר בלוח הגרפי.
יתכן מאד שאפשר לשחק בהגדרות של המברשת ולהתאים אותם ללחץ של העט החדש- לא מספיק ניסיתי.
הפרלקסה מועטה ממש. תצוגת הצבעים מעולה. התחושה בזמן הציור- העט מחליק על המסך בקלות. מי שרגיל לתחושת החספוס צריך להתרגל. אני התרגלתי מהר.
מקלדת קיצורי הדרך מקלה מאד את העבודה.
הכבלים בתחתית המסך לא מפריעים לי בכלל.
מומלץ בהחלט.
השרות של הרב בינר לאורך כל הדרך היה מעולה.
בהצלחה
הנושאים החמים