דרוש מידע ר' שמעון שפיצר

• הוסף לסימניות
למישה יש את מספר הקו של השיעורים שלו ?
למי שלא שמע עליו אני חושב שעוד תשמעו הרבה ממנו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האמת שלא ממש התחברתי..
אבל שמעתי מכמה וכמה שממש נהיו 'חסידים' שלו רק מהאזנה לשיעורים שלו.

• הוסף לסימניות
האמת שלא ממש התחברתי..
אבל שמעתי מכמה וכמה שממש נהיו 'חסידים' שלו רק מהאזנה לשיעורים שלו.
נכון כל אחד והטעם שלו
אבל מה שהפתיע אותי שבדרך כלל אני שונא! דרשות זה לא בשבילי
רק בשבוע אחרון הזדמן לי לשמוע אותו
נשארתי פעור פה קנה אותי ...

• הוסף לסימניות
בדיוק היום העלו את השיעור שלו ב JDN מצורף קישור. דווקא מאוד מעניין...

משום מה מריח לי שגם ב-JDN וגם פותח האשכול התכוונו לאותה מטרה...

• הוסף לסימניות
משום מה מריח לי שגם ב-JDN וגם פותח האשכול התכוונו לאותה מטרה...
רבותי שמנו את מנהלי פרוג בסיטואציה קשה הם לא יודעים מה לעשות למחוק את האשכול או לא

• הוסף לסימניות
רבותי שמנו את מנהלי פרוג בסיטואציה קשה הם לא יודעים מה לעשות למחוק את האשכול או לא
והנה לך עוד הקפצה...
(לא כל מנהל אחראי על "איש את רעהו", אבל גם אם אכן לכך נתכוון המשורר, סו"ס דברים של תורה הם, להגדילה ולהאדירה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו את כתובת המייל של הרב שפיצר אם בכלל יש לו?

• הוסף לסימניות
הפלאפון שלו לא מפורסם.
בכדי לדבר איתו צריך להתקשר לגבאי שלו. דוד שפיצר0533150588

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה