כללי שאטרסטוק

• הוסף לסימניות
האם יש מצב שתמונה הנמכרת בשאטר נמכרת בעוד אתרים?
והאם יש דרך קצרה לבדוק את זה?
(אני רוצה לקנות תמונה אבל אין לי מנוי ומחפשת אתר שמוכר תמונה בודדת)
תודה!

• הוסף לסימניות
בהחלט 'יש מצב',
ולא רק זה, אלא פעמים רבות היא נמצאת גם באתרים החינמיים.

פעם הציעו פה לקחת את שם התמונה ולחפש בגוגל תמונות.

• הוסף לסימניות
בודאי, מצוי מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חד וחלק;1909093:
פעם הציעו פה לקחת את שם התמונה ולחפש בגוגל תמונות.
אני בנטפרי ואין אפשרות לחפש בגוגל תמונות
זה שם התמונה אם יש למישהו אפשרות לעשות עימי חסד ולחפש אני מאוד ישמח;)
תודה!!!
266227526

• הוסף לסימניות
תודה על הנדיבות!!!!
אבל הלקוח מבקש דוקא תמונה הנמכרת באופן חוקי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1909409:
תודה רבה!!!
עזרתם לי מאוד
אך... אולי אני לא מבינה טוב את האנגלית באתר:confused:
אני רוצה לקנות את התמונה אבל לא מבינה את התמחור
61 שח ל11 קרדיטים זה = 11 תמונות??
אז איך זה 159 שח לחודש עבור 5 תמונות
http://www.dreamstime.com/credits?u...sletter&utm_campaign=newsletter-register-2013

• הוסף לסימניות
מס' הקרדיטים לא זהה למס' התמונות.
אם משלמים לפי קרדיטים - לכל תמונה יש מחיר שונה.
למשל, התמונה שאת צריכה עולה 6 קרדיטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה