התייעצות שאילתא 137- על שומה ל2022 כתוב למעלה בצד שמאל "לא צריך אישור

• הוסף לסימניות
מצרף

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2023-09-04 153550.png
    צילום מסך 2023-09-04 153550.png
    KB 129.7 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה על אישור ניכוי מס במקור.
אמור להיות כתוב יש אישור או אין אישור - נשלל
הכיתוב הנ"ל הוא כי התיק הינו תיק 91 - לשכיר, ולכן אין צורך באישור ניכוי מס במקור :)

• הוסף לסימניות
אגב הגשתי בקשה לשומה, ותוך יום זה אושר ויצא שומה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני אשמח לדעת מה הסכון אם קיים בהגשת קבלות על החזרי מס בסכומים גבוהים.
בדגש על שני מצבים
1. במקום לפרוס את התרומה על פני כל השנה , העדפנו לתת תרומה במכה אחת משמעותית (20K) אבל סכום התרומות הכללי הגיוני מאוד יחסית להכנסות שלנו -כ15 אחוז מהנטו.
2. שנה מסוימת שתרמנו בה סכומים די גבוהים גם יחסית להכנסות , כי מסבה אישית שלנו הבטחנו לתת סכום גדול לצדקה. גם שם יש תרומה אחת בסכום גבוה ועוד כמה של כמה אלפים כל אחת. כמובן פחות מ30 אחוז מההכנסה החייבת .

השאלה האם מראש עדיף לוותר על כמה אפלי שקלים של החזר ולהגיש פחות קבלות , או שמקסימום חלק מהקבלות לא יאושרו ?
אציין שאין לי שום בעיה להסביר כל שורה בעו"ש , אין כסף שחזר לשם או כל פעולה לא חוקית חלילה. רק שצריך סבלנות להבין את ההסברים כי כל פעם שיש לי פלוס בעוש אני מלווה אותו ואחר כך מקבלת את ההלוואה חזרה- הכל מסתדר , מאותם אנשים שלוו ממני גם קבלתי חזרה אבל השאלה אם יבחנו את העניין בסבלנות או שיראו העברות על סכומים של כמה אלפים הלוך וחזור ויפסלו מיידית.

הפקיד שומה הוא בירושלים .

תודה רבה!!
  • תודה
Reactions: צפונבון1 //
85 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה