כללי שאלה באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1380244:
לא צריך גם לחשב ידנית, אפשר לשים "תרגיל" במיקום של X Y.

מה זה אומר?
יש מצב שאת עושה צילום מסך של הפקודה הזו ומדביקה כאן? :)

• הוסף לסימניות
מיקום גיידים

לא הצלחתי לצלם את זה, כי כל פעם שניסיתי, הוא "חישב" את התרגיל כבר,
אבל במקור, בתיבה של ה- X רשמתי לו 50/2, והוא "פתר" את זה ורשם 25.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 41 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
עוד דרך פשוטה אם מעניין אתכם:
מציירים 5 קוים עומדים בתוך שטח הדף. מצמידים אחד לימין הדף ואחד לשמאל הדף. משתמשים בחלון align לחלוקה שווה של מרווחים. זהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1381270:
לא הצלחתי לצלם את זה, כי כל פעם שניסיתי, הוא "חישב" את התרגיל כבר,
אבל במקור, בתיבה של ה- X רשמתי לו 50/2, והוא "פתר" את זה ורשם 25.

תודה רבה על הרעיון המעולה.. בעזרתו העמדתי סרגל אחד על הציר הראשון של העמוד.. אני צריכה להעמיד עוד סרגל על השליש השני ואם אני עושה את אותו התרגיל שזה 290/3 זה הרי מעמיד לי אותו באותו הציר של הסרגל הראשון. יש איזשהו נוסחה לבצע 2 סרגלים בהפרשים שווים (לדוגמאת פרוספקט 3 כנפיים..)?
(סליחה אם אני שואלת אותך יותר מדי שאלות..)למרות שהסתדרתי כבר. אבל זה יחסוך לי הרבה בלאגן..
תודה רבה רבה!!!! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרן ד;1382102:
עוד דרך פשוטה אם מעניין אתכם:
מציירים 5 קוים עומדים בתוך שטח הדף. מצמידים אחד לימין הדף ואחד לשמאל הדף. משתמשים בחלון align לחלוקה שווה של מרווחים. זהו.

רעיון מעולהההה!!!
מכל מלמדי השכלתי. דרך נטולת דאגות - במקרה שלי..
תודה רבה לך!! ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara sh;1382514:
תודה רבה על הרעיון המעולה.. בעזרתו העמדתי סרגל אחד על הציר הראשון של העמוד.. אני צריכה להעמיד עוד סרגל על השליש השני ואם אני עושה את אותו התרגיל שזה 290/3 זה הרי מעמיד לי אותו באותו הציר של הסרגל הראשון. יש איזשהו נוסחה לבצע 2 סרגלים בהפרשים שווים (לדוגמאת פרוספקט 3 כנפיים..)?
(סליחה אם אני שואלת אותך יותר מדי שאלות..)למרות שהסתדרתי כבר. אבל זה יחסוך לי הרבה בלאגן..
תודה רבה רבה!!!! :)

לא ניסיתי, אולם נראה לי שכעת עליך לרשום: 193.333/2.

• הוסף לסימניות
אם זה פרוספקט מחולק ל-3,
את בטח מתכוונת שיהיה מקופל,
ולכן העמודה המתקפלת (בד"כ השמאלית,)
צריכה להיות מעט יותר צרה,
ע"מ שתתקפל טוב,
ולא תבלוט....

• הוסף לסימניות
לי נראה שהכי פשוט זה לצייר מלבן אחד, לתת לו ברוחב 29.7/3 ואז למרכז אותו.
כך מתקבלת חלוקה מדוייקת ל3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה