כללי שאלה באילוסטרייטר - בלנד מסביב לעיגול

• הוסף לסימניות
כל פעם כשאני מנסה לעשות REPLACE SPINE, מאובייקטי בלנד, לעיגול, הוא רק עושה לי אותם על 3/4 עיגול, מה הסיבה? אדובי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;73073:
כל פעם כשאני מנסה לעשות REPLACE SPINE, מאובייקטי בלנד, לעיגול, הוא רק עושה לי אותם על 3/4 עיגול, מה הסיבה? אדובי?

מה הסיבה?
לא אדע - - -

אם אתה מחפש פתרון, זה פשוט לשבור את הצורה (ע"י כלי המספריים למשל)
ואז זה עובד מצוין - - -

אולי למישו יש פתרון יותר אינטלגנטי, אשמח שמוע - - -

• הוסף לסימניות
אני מאמין כי הוא מחשב מנקודה לנקודה והוא לא שם צורה על נקודה פעמיים
כי אם הוא ישים על נקודה פעמיים הוא יצטרך לעשות סיבוב נוסף (מה אתם רוצים מחשב טמבל) ולכן הפתרון של שבירת הצורה הוא פתרון יצירתי בהחלט כי הוא ממקם שני נקודות באותו מקום ולכן הוא יוצר בלנד מושלם

• הוסף לסימניות
ונתנו,

מה לך אצל אילוס, כלך אצל קורל...

• הוסף לסימניות
אכפת לכם להסביר לי על מה אתם מדברים???
אני מנסה להשתפר באילוס ונראה לי שזה מאד יעזור לי

• הוסף לסימניות
עצה של ZAP:
יש להוסיף ידנית נקודה על העיגול לפני הנקודה האחרונה.
(בעצם זה הרעיון של בלה בלה, בצורה אינטלגנטית יותר, כבקשתו)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה