כללי שאלה באינדזיין-תמונה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות באינדזיין לשנות צבעים של תמונה להבהיר/להכהות?
או שאני צריכה לעשות את כל התהליך בפוטושופ?

כי היום למשל העמדתי ספר שלם של תמונות (רבנים) וכשהדפסתי את הדף הראשון הבוס שלי אמר שצריך להבהיר את התמונות וכל תמונה זה בנפרד וזה שוקל המון וזז לאט :(
אז יש איזה שהוא פיתרון באופק? :)

• הוסף לסימניות
יש פיתרון.

חלונית הTRANSPARENCY

ואם כל התמונות נמצאות (לבדן) על שכבה נפרדת, אפשר לכבות את שאר השכבות לעשות ctrl+a ולהבהיר את כולן.

השאלה אם רצוי להבהיר תמונות בשיטה הזאת ומה יהיו התוצאות בהדפסה.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות תיקייה מכל הקבצים, ואח"כ לעשות Automation בפוטושופ על כל חבילת התמונות, כמו שכתבו כבר באשכול אחר.

• הוסף לסימניות
גרף,
Transparency זה שקיפות של התמונה, לא הכהה / הבהרה..
וכמה שידוע לי באמת אין באינדיזיין מצב לטיפול כזה בתמונות..
הפתרון כמו שאומר ונתנו...

• הוסף לסימניות
אה אפשר לעשות את זה בכל סיומת? כי זה היה בpdf
ואיך זה עובד בדיוק?אני יכולה להוריד כמה אחוזים שאני רוצה מכל צבע או שאני כן צריכה לעבור תמונה תמונה?

• הוסף לסימניות
זוג צעיר,

נכון מאוד. אחרי זה נזכרתי שזה בעצם מתאים רק לתמונה על רקע לבן. אבל ממילא זה לא מומלץ.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה בענין התמונות.
יש אפשרות באינדיזיין לבקש מתמונה צבעונית להיות גריסיקל?

• הוסף לסימניות
אפשר להדפיס למדפסת שחור/לבן

• הוסף לסימניות
השאלה של טלי באמת מעניינת

זכורני שבעידן 'קווארק', בעת יבוא התמונה אם היו לוחצים על Ctrl ואנטר, התמונה היתה באה בשחור לבן...

מישהו יודע על אינדיזיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MענדיM;46562:
השאלה של טלי באמת מעניינת

זכורני שבעידן 'קווארק', בעת יבוא התמונה אם היו לוחצים על Ctrl ואנטר, התמונה היתה באה בשחור לבן...

מישהו יודע על אינדיזיין?

מצאתי משהו ברשת, תנסה ב-LIVE אם אתה יכול ותעדכן בפרטי אם זה עובד מאחר ואין לי אינדי מותקן כרגע (אני בבית...).

קבצים מצורפים

• Color2Gray.1.0.8.zip
    1.7 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;46561:
אפשר להדפיס למדפסת שחור/לבן
גאוני.;)

אם אין באינדיזיין אופציה בטוח באקרובט יש משהו. איפה זה נמצא?

• הוסף לסימניות
באקרובט יש רק ב -pit-stop או בהדפסת ש/ל

• הוסף לסימניות
באינדזיין בהגדרות כן זכור לי שיש הגדרה של שחור לבן

• הוסף לסימניות
הדפסה בשחור לבן (גווני אפור)

הדפסה בשחור לבן (גווני אפור)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.gif
    KB 26.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
תודה מענדי, משתמשת בזה.
אבל באקספורט לpdf אין אופציה כזו.

• הוסף לסימניות
זה בPrint
ובוחרים מדפסת כמו שמענדי ציין למעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה