כללי שאלה באינדזיין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה לכולם,
אני מעמדת ספר ראשון שלי ורציתי לקבל עזרה:
1. העלתי תמונות אכותיות דרך ה- PLACE הם נראות מעולה כשהם היו באילוסטרטור וגם לאחר הסגירה וכשהעלתי אותם לאינדזיין הם יוצאות מפוקסלות גם לאחר שהגדרתי High Quality Display וגם בהדפסה, איך פותרים בעיה זאת?
2. בחרי פונט לטקסט ורק המרכאות לא מעוצבות בו יפה הייתי מעונינת להגדיר משהו כמו מצא והחלף לפונט אחר רק את המרכאות, השאלה איך עושים זאת?

אשמח לקבל עזרה...
תודה מראש.
הנואשת לעזרה:confused::eek::confused:

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה הראשונה גם לי יש את אותה בעיה פתחתי על זה הערב אשכול נפרד- אני מקווה שיהיה מישהו שיוכל לפתור את הבעיה...

• הוסף לסימניות
איך נקרא אשכול זה כדי שאני יוכל לעקוב אחרי זה

• הוסף לסימניות
למה הקובץ לא ברור כשהוא מיובא לאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפקט10;696989:
שלום וברכה לכולם,

2. בחרי פונט לטקסט ורק המרכאות לא מעוצבות בו יפה הייתי מעונינת להגדיר משהו כמו מצא והחלף לפונט אחר רק את המרכאות, השאלה איך עושים זאת?

אשמח לקבל עזרה...
תודה מראש.
הנואשת לעזרה:confused::eek::confused:

יכול להיות שהמרכאות שלך כרגע הם 'מרכאות חכמות' ולכן הן נראות לך לא מתאימות?

כל פונט בטקסט רץ, עדיף שתשאירי אותו עם המרכאות שלו, בד"כ זה לא יראה טוב ש'תשתילי' לו מרכאות מפונט אחר...

• הוסף לסימניות
לבטל מרכאות חכמות: ctrl+k, טייפ, לבטל V שני.
לגבי התמונות בדקי; אם לא שינית משהו בקובץ המקור ולא ייבאת את הקובץ לאינדיזיין מחדש (או עדכנת בלינקים).
בדקי אולי החלפת שם או מיקום לקובץ המקורי. אם כן תחליפי בלינקים את המיקום למיקום הנכון.

• הוסף לסימניות
לגבי 2, אפשר לחפש מרכאות ולהחליף בגופן רצוי שונה.
בחלון החפש והחלף, יש כפתור Change Format, להגדרת עיצוב, גופן וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה