כללי שאלה באינדיזיין- אשמח לעזרתכם...

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות מיספור לפי א"ב, אבל יש לי אינדיזיין אנגלית... אין בו אפשרות כזו. מה עושים?
תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתבתי שיש לי אינדי' אנגלית, אין בו אפשרות כזו...
יש למישהו פתרון?

• הוסף לסימניות
גם לי יש אינדיזיין באנגלית
צריך לעמוד על עמוד (כשהוא מסומן בכחול) בחלון ה pages >
קליק ימני השורה האחרונה- numbering & section options > וכו'
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
תודה על הרצון.
אני יודעת היטב איך נכנסים לחלון המיספור. הנקודה היא שאצלי האפשרויות הן- מספור אותיות אנגליות, אותיות רומיות, לפי מספרים וזהו בערך.
אין אפשרות של מספור לפי אותיות עבריות...

אשמח לעזרתכם. תודה

• הוסף לסימניות
אני מניח שאת צריכה להתקין גירסת אדובי middle east

או אם את מנויה לadobe CC לדאוג שבcreative clouds-->> preferences את מורידה אפליקציות 'English תומך עברית'

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למספור עמודים או מספור פסקאות?

• הוסף לסימניות
אם הבעיה שלך זה רק מספור עמודים, אפשר לשרשר רשימת טקסט שמכילה את המספרים האלפבתיים.
ראה כאן: http://indesign.tips/2016/11/02/109/

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתך,
כי לא הצלחתי...
עשיתי רשימה, יצרתי בעמודי האב תיבת טקסט
הלכתי לעמוד הראשון והשני בקובץ והכנסתי לתוך מיקום התיבות טקסט, אך ברגע שעשיתי שיפט לשירשור,
זה פשוט פתח לי בעמוד הבא תיבת טקסט ענקית עם רצף של כל המספרים...

איך הוא אמור להבין שמקומו בתיבת טקסט הקטנה שיצרתי לו?
ממש תודה!

• הוסף לסימניות
היה כתוב במפורש בקישור שהפנו אותך (הדגשה אינה במקור)

יוצרים באקסל רשימת מספרים מ-1 עד המספר של העמוד האחרון (למשל 500), ומזרימים לתוך תיבת טקסט חדשה במיקום הרצוי, עם לחיצה על SHIFT. לאחר מכן יוצרים לרשימה סגנון פסקה המגדיר שכל פסקה תתחיל במסגרת חדשה, ואת שאר ההגדרות העיצוביות. זה הכל.

• הוסף לסימניות
כן, זו לא הבעיה.
אבל איך הוא יודע היכן למקם את התיבת טקסט הבאה? למה דוקא בצד שמאל למעלה ולא באמצע העמוד?

• הוסף לסימניות
שימי את התיבה במסטר, ואז תזרימי לתוכה את הקובץ באמצעות place ביחד עם לחיצה על שיפט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה