כללי שאלה באינדיזיין - העברת חיפוש והחלפה

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום למומחים,

אשמח לשמוע האם יש דרך להעביר חיפושים והחלפות ששמורים לי באינדיזיין, לגרסה מתקדמת.
עברתי לעבוד ב-CS6 (קודם עבדתי על CS3) ואני רוצה להעתיק את החיפושים וההחלפות ששמורים לי בגרסה הקודמת.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אא, איך ה-CS6?

בדר"כ בתפריטים שיש אפשרות לשמירה, יש גם אפשרות בתפריט הכניסה של יבוא, יצוא
אני לא רואה את זה בתפריט של חפש-החלף
אולי המומחים ידעו היכן זה נשמר בתיקיית התוכנה ב-C.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;824980:
אא, איך ה-CS6?

נראה שווה,
אני מקווה מחר ביום העיון ללמוד את סודותיו,
בינתיים עוד לא גיליתי את השדרוגים.

• הוסף לסימניות
החיפושים שמורים בספרייה הבאה:
<dl><dt class="dlterm">Windows XP</dt><dd>Documents and Settings\<dfn class="term">[username]</dfn>\Application Data\Adobe\InDesign\<dfn class="term">[Version]</dfn>\<dfn class="term">[Language]</dfn>\Find-Change Queries\<dfn class="term">[query type]</dfn></dd><dt class="dlterm">Windows Vista and Windows 7</dt><dd>Users\<dfn class="term">[username]</dfn>\AppData\Roaming\Adobe\InDesign\<dfn class="term">[Version]</dfn>\<dfn class="term">[Language]</dfn>\Find-Change Queries\<dfn class="term">[query type]</dfn></dd></dl>

• הוסף לסימניות
תודה!!!
עזרת לי מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;825031:
נראה שווה,
אני מקווה מחר ביום העיון ללמוד את סודותיו,
בינתיים עוד לא גיליתי את השדרוגים.

בדר"כ יש אפשרות לעשות תצוגת החדש בסביבות העבודה.
בסרגל העליון בצד ימין:
new in CS5 וכד'
כנראה זה אמור להופיע גם בCS6.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה