כללי שאלה באינדיזיין חלונית סגנונות תו

• הוסף לסימניות
חלונית סגנונות תו הפכה להיות 'מכובה' - כלומר היא נפתחת ריקה, ולא מציגה את סגנונות התו הקיימים במסמך.
איך ניתן להחזיר אותה למצבה הרגיל?
(אינדיזיין CS3)

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;738920:
חלונית סגנונות תו הפכה להיות 'מכובה' - כלומר היא נפתחת ריקה, ולא מציגה את סגנונות התו הקיימים במסמך.
איך ניתן להחזיר אותה למצבה הרגיל?
(אינדיזיין CS3)

תודה

את יודעת שאכן יש סגנונות מוגדרים, ולא רק דריסות?

• הוסף לסימניות
אי אפשר גם להגדיר סגנונות חדשים?
אחרת יש מצב שאולי רק הסגנונות נמחקו/בוטל הקישור שלהם לטקסט?

• הוסף לסימניות
א. גם בקבצים שאני בטוחה שקיימים בהם סגנונות תו.
ב. מאפשר לי להגדיר סגנון חדש, אבל גם לאחר שאני מגדירה החלונית נשארת אפורה כולה.
תודה על הנכונות לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;739754:
א. גם בקבצים שאני בטוחה שקיימים בהם סגנונות תו.
ב. מאפשר לי להגדיר סגנון חדש, אבל גם לאחר שאני מגדירה החלונית נשארת אפורה כולה.
תודה על הנכונות לעזור.

נשמע כמו תקלה בתוכנה..
זה תמיד,או רק במסמך ספציפי?
אולי נסי לפנות לנציגי אדובי בארץ, לבקש תמיכה, איני יודע מי הם כעת.( קוויטסופט נסגרה)

• הוסף לסימניות
התקנה מחדש.
אבל לפני זה אפשר לשנות למחוק העדפות (קונטרול+אלט+שיפט בעת הפעלת התוכנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;739837:
אבל לפני זה אפשר לשנות למחוק העדפות (קונטרול+אלט+שיפט בעת הפעלת התוכנה)

תודה רבה מאד! עזר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה