כללי שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
איך אני מעמדת באינדי' טקסט המיובא מוורד עם הערות שוליים.
אני רוצה שהטקסט הרץ יופיע בשניטורים.
וההערות - בתחתית העמוד בטור אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויבילה;1976587:
איך אני מעמדת באינדי' טקסט המיובא מוורד עם הערות שוליים.
אני רוצה שהטקסט הרץ יופיע בשניטורים.
וההערות - בתחתית העמוד בטור אחד.

אי אפשר אוטומטית.
אפשר ידנית או על ידיד סיוע של הסקריפט של ר' אריאל וו שעולה 1500 כמדומני

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בסקריפט שהעלו פה. (אני חושבת ש"ונתנו10" העלה) (לא מוצאת קישור לאשכול.). זה הזמן להודות שוב.

צפה בקובץ המצורף 279909

קבצים מצורפים

• הערות שוליים בטור אחד או בשתי טורים.zip
    KB 226.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
איך אני יכולה לשלוט על המיקום ממנו יתחילו הערות השוליים?

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לשלוט על המיקום ממנו יתחילו הערות השוליים?

• הוסף לסימניות
זה נוצר לך אוטומטי. עם סגנון פיסקה ואוביקט. כמובן, שאת יכולה אח"כ, ידנית לשנות גדלים כרצונך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1976613:
אני משתמשת בסקריפט שהעלו פה. (אני חושבת ש"ונתנו10" העלה) (לא מוצאת קישור לאשכול.). זה הזמן להודות שוב.

צפה בקובץ המצורף 279909
כמובן שאין מה להשוות בין הסקריפט הפשוט של פטר קארל, לסקריפט הגאוני של אריאל.
אך המחיר שלו בהתאם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1977000:
כמובן שאין מה להשוות בין הסקריפט הפשוט של פטר קארל, לסקריפט הגאוני של אריאל.
אך המחיר שלו בהתאם.

אף אחד לא השווה. הבאנו אפשרות נוספת, חינמית. אל תמנע טוב מבעליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה