כללי שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בתוכן של ספר בכתב mazal הבעיה היא שהמרכאות שם ממש לא יפות, איך אפשר להחליף?

• הוסף לסימניות
חפש את כל המראכאות, ועשה להם סגנון תו.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר? אפשר בבקשה פירוט , תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית מינצ;n4906768:
מה זה אומר? אפשר בבקשה פירוט , תודה רבה

קונטרול + f יפתח לך חלון של חיפוש והחלפה. תגדירי מה את רוצה לחפש ובמה את רוצה להחליף

• הוסף לסימניות
ניסיתי להעזר כבר בחלון הזה, זה לא עבד לי
מישהו ניסה לעשות דבר כזה פעם?

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שאם הטקסט מודבק ולא הוקלד בתוכנה הוא קיבל הגדרה של תו לא בעברית.
לכן
תעתיקי את המרכאות מתוך הקובץ-
בחלונית הfind and change תדביקי את המרכאות שהעתקת מהטקסט בשורת ה find what.
אח"כ בשורת ה change for תקלידי מרכאות בעברית בפונט הרצוי.
ותבקשי מימין על הלחצן change all.
תוודאי לפני כן שמסומן מתחת לשורות של החיפוש וההחלפה all documents כדי שיחליף בכל המקומות בקובץ.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שעשיתי ואני לא מבינה למה הוא לא מחליף לי
המענין הוא שלהחליף ממרכאות לסימן קריאה הוא כן מחליף ממרכאות בפונט MAZAL למרכאות בפונט הרצוי הוא לא מסכים להחליף,
מה אני יוכלה לעשות????.
דחוףףףףףףףףףףףףף

• הוסף לסימניות
צריך לבטל את האופציה של use typographer's quotes
זה נמצא בחלון edit ואז preferences ולבחור באופציה type ושם זה בשורה הראשונה צריך לבטל את הסימון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה