כללי שאלה באינדיזיין...

• הוסף לסימניות
כאשר אני רוצה להפוך טקסט לאלמנט גרפי אני מבקשת create outline
כעת מלבד האלמנט הגרפי נשאר גם הטקסט מלמטה

האם יש פקודה איתה אפשר לבחור את כל תיבות הטקסט שבמסמך, רק אותן ע"מ למחוק אותן?? מבחינה הגיונית חיב להיות משהו כזה....

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט המעביר את כל תיבות הטקסט לשכבה עליונה ואותה ניתן למחוק.
היה פה בעבר: move all text to layer

• הוסף לסימניות
בבקשה >

אחרי שאת מסיימת את העבודה על הקובץ, מריצים את הסריפקט, ואז מוחקים שכבת הטקסט החדשה שנוצרה.

בהצלחה

קבצים מצורפים

• MoveAllTextToLayer.zip
    492 ביטים · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
עדיף להסתיר את השכבה מלמחוק.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי היכן למצוא את זה ואיך עושים את זה. אם אפשר לצלם תפריט מהמסך או הסבר מפורט יותר

• הוסף לסימניות
אני הייתי פשוט מחפשת את הטקסט או הפונט (איך שנוח לפי הנתונים..) ומוחקת.

• הוסף לסימניות
למה לעשות create outline לכמות מלל?
באינדזיין אין סיבה כמו בפריהנד לפני ההדפסה לעשות את זה
בכל מקרה אם דווקא רוצים אפשר לקבל את אותו אפקט בייצוא ל-PDF

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמיS;428629:
למה לעשות create outline לכמות מלל?
באינדזיין אין סיבה כמו בפריהנד לפני ההדפסה לעשות את זה
בכל מקרה אם דווקא רוצים אפשר לקבל את אותו אפקט בייצוא ל-PDF
לפעמים יש מקרה, שהלקוח מקבל הפי-די-אפ ומשום מה האקרובט שלו לא מזהה חלק מהפונטים, כאשר זה קורה בדפוס זה לא נעים, כי יוצא כתב אחר או שהמקום נשאר ריק, אמנם זה קורה לעתים נדירות, אבל במקרה כזה שמתגלה בהעתק שמש, וחבל על כל דקה שמתעכב מלרדת להדפסה, אין לי ענין רק לסגור שוב, אלא אני כבר משטחת הטקסטים create out line' ואז אני יודעת בודאות שיצא טוב על אף שגם אז אני לא מוותרת על העתק שמש למען הבטחון.

• הוסף לסימניות
1. מעתיקים את הקובץ לתקיה:
C:\Program Files\Adobe\Adobe InDesign CS3\Scripts\Scripts Panel\Samples\JavaScript
2. מריצים (לחיצה כפולה) את הסריפקט בתוכנה:
Window > Automation > Scripts < MoveAllTextToLayer
מתקבלת שכבה חדשה בשם Text אותה ניתן למחוק או לכבות לפי הצורך.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא מזלזל בקווי מתאר, אבל להפסיד איכות ומידע של PDF זה קצת בזבוז. שלא לדבר על מצבים בהם צריכים תיקון דחוף בהחלפת או הוספת מלל, הבעייה גדלה שבעתיים בגלל כפל נשכבות של קווי המתאר והטקסט החי..

אם יש לקוח שלא רואה את הפונטים בPDF, ניתן לייצר קווי מתאר בPDF או להוציא ללקוח כתמונת JPG באיכות גבוהה.

ישנם בתי דפוס שדורשים רק PDF

• הוסף לסימניות
אכן כן, אם הפונטים חוקיים, אין שום סיבה באינדזיין להמיר לעקומות ושום סיבה בעולם שתהיינה בעיות. בכלל כל פונט מתחת לגודל של 10-12 פוינט לא מומלץ להמיר לעקומות כי הוא מאבד מאיכותו.

• הוסף לסימניות
לא קשור לפונטים חוקיים!
קשור לפונטים תקניים!

פונט שהוא מוטמע נכון בתוך הPDF לא אמור לעשות שום בעייה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה