כללי שאלה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מעצבת חוברת שהעמודים בה הם לאורך,
עמוד אחד צריך להיות רוחב.
איך עושים כזה דבר?
תודה רבה כולם ויומקסים

• הוסף לסימניות
את בוחרת את הדף עם כלי בחירת הדף, ולוחצת על סיבוב של 90 מעלות.

• הוסף לסימניות
בחלון העמודים - תעמיד על העמוד הרצוי עם לחצן ימני, תקבלי אופציה של סיבוב עמודים.
בסגירה ל pdf זה יחזור להיות ישר, כי זה בעצם רק תצוגה של סיבוב. (גם שם אפשר לסובב אם את רוצה)

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה !!!
ובהדפסה הוא ידפיס אותו כמו הPDF נכון?

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת שעלתה לי כרגע בזמן העבודה
בעמוד המאסטר הכנסתי תמונה, וכשאני מנסה להחליף אותה בעמוד הספציפי שאותו אני עורכת (באמצעות relink ) מתחלפות לי כל התמונות שמבוססות על מסטר.
למה?
תודה ד"א יש לי CS3

• הוסף לסימניות
לגבי הלינק - כנראה בחלון הלינקים את עומדת על הלינק הראשי. תבחרי רק את התמונה בעמוד ולה תעשי רלינק.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי את אפשרות הסיבוב, יכול להיות שאין את זה בגרסה CS3?

• הוסף לסימניות
למרבה הצער יש את זה רק מ-cs4
הפתרון שיכול לעזור לך - את העמוד הנקודתי שאמור להיות לרוחב תעצבי בקובץ נפרד (תביאי מסטרים וסגנונות וכל מה שצריך)
אחר כך את הקובץ הזה תיבאי לתוך הקובץ הגדול, ותסובבי את העמוד לאורך. כל פעם שצריך תיקון וכולי, פשוט תעבדי על קובץ המקור ותעדכני קישור.
אם יש שרשור טקסטים וכולי, תהיי בבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה