אופיס 365 שאלה באקסל - היפוך תאריך, לאחר העלאה לדרייב.

• הוסף לסימניות
שלום רב
יש לי קובץ אקסל עם תאריכים
לדוגמא 05/09/2022
וכעת כשהעלתי את זה לדרייב זה התהפך ל 09/05/2022
איזה הגדרות צריך לעדכן (לכאורה את הדרייב או את המחשב) כדי שזה יחזור למקור?

תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
שלום רב
יש לי קובץ אקסל עם תאריכים
לדוגמא 05/09/2022
וכעת כשהעלתי את זה לדרייב זה התהפך ל 09/05/2022
איזה הגדרות צריך לעדכן (לכאורה את הדרייב או את המחשב) כדי שזה יחזור למקור?

תודה מראש לעוזרים
הבעיה הזו מוכרת והזכרתי זאת בזמנו בלינק כאן
https://www.prog.co.il/threads/רוצה-לעזור-לכם-באקסל.499341/post-12042147
הרבה פעמים מקור התקלה הוא פורמט תאריך "האמריקאי" באקסל.ויש דרכים לתקן זאת.
אבל כצעד ראשון אני מציע לסמן את עמודת התאריך בשיטס ולבחור שוב פורמט תאריך רצוי (דהיינו יום .חודש .ושנה משמאל לימין)
זה אמור להסתדר "ולהתיישר" בדרך כלל...
אם זה לא עזר.נא צרו קשר במייל ואטפל בנושא בשמחה
yv0528174820 בגימייל

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש דרך להזין נתונים לאקסל מלמעלה ללמטה?
כלומר שהשורה מתחת לכותרת תהיה ריקה ואחרי שאני מזין לתוכה נתונים כל הטבלה חוץ מהכותרת תרד בשורה ושוב תהיה לי שורה ריקה וכן הלאה?
תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה