דרוש מידע שאלה בדבר פרסום

• הוסף לסימניות
@מרשמלו @פרוג היקרים שלום רב,
כזכור [או שלא] שמי רפי יועץ זוגי מוסמך ומומלץ, שניסה לפרסם כאן לטובת המשתמשים, את המייל של הגמ"ח יעוץ זוגי שלי- המתקיים מס' שנים. המייל שלי נמחק תחת הסיבה שפרסום עולה כסף/ האשכול לא מיועד לכך וכדו'- סיבות שאני בהחלט יכול להבין.
שאלתי: אם אהיה מנוי [פרימיום], אוכל לפרסם כאן את המייל?

• הוסף לסימניות
בתוכן ההודעה לא תוכל לפרסם.
בחתימה בדרך כלשהי כן.
בכל אופן, גם כמנוי פרמיום לא תוכל להפיץ הודעות קידום לעיסוק שלך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
@מרשמלו תודה ויש"כ על המענה הזריז.
רציתי עדין לשאול:
1. מה זו 'חתימה' וכיצד בה, כן אוכל?
2. מה הכוונה ב'הודעות לקידום העיסוק'- שלא אוכל לפרסם? אם למשל אכתוב מידי פעם שאפשר להמשיך לפנות אליי וכדו', זה נכלל בזאת?
3.כפריומיסט אוכל לפרסם בלוח מודעות?
4. האם אולי תוכלו לברר עליי מבחינה מקצועית [יש עלי המלצה נדירה מהמנהל האקדמי] וכן מבחינה רוחנית [יש לי המלצה על היר"ש שלי מהרב מרדכי גרוס ועוד, בספריי התורניים.] ואוכל בכ"ז לפרסם את המייל?
סליחה על האריכות. ותודה גדולה.

• הוסף לסימניות
מה זה גמ"ח יעוץ זוגי?
אם זה מכונה כגמ"ח זה גורם לאנשים לבוא או להיפך?

בכלל, אתה מפרסם על יעוץ זוגי, תוך עילום שמך?

שואל עניינית.

• הוסף לסימניות
1. מה זו 'חתימה' וכיצד בה, כן אוכל?
למנויי פרמיום יש אפשרות לחתימה, ושם הם יכולים לפרסם את עצמם.
הם כמובן לא חייבים ולא כולם משתמשים באפשרות הזו.
חפש פה מנויי פרמיום ותראה.
2. מה הכוונה ב'הודעות לקידום העיסוק'- שלא אוכל לפרסם? אם למשל אכתוב מידי פעם שאפשר להמשיך לפנות אליי וכדו', זה נכלל בזאת?
הודעות שהמטרה שלהם פרסום ימחקו.
3.כפריומיסט אוכל לפרסם בלוח מודעות?
כולם יכולים לפרסם בלוח המודעות
כמנוי פרמיום תוכל ליצור קשר עם המפרסמים שם, זה ההבדל.
4. האם אולי תוכלו לברר עליי מבחינה מקצועית
לָמה זה שייך פה?

• הוסף לסימניות
@מרשמלו
תודה רבה על התשובה המפורטת.
אגב, כוונתי הייתה בשאלת הבירור עליי- היא, כפי שכתבתי שם- שעי"ז אולי כן אוכל לפרסם את המייל, על בסיס ההבנה כי
אי פרסום המייל הוא בשל תקלות של אינשי דלא מעלי.
- רק מה שנותר לי לא ברור הוא שאלה 2 - מה נכלל בהודעות פרסום? האם כשאכתוב מידי פעם שאפשר להמשיך לפנות אליי, נכלל בזאת? כי אם זה לא, אז מה כן אוכל לכתוב. סליחה על ההטרחה אך שאלה זו חשובה לי מאוד להחליט לגבי המנוי,
כי אם לא אוכל לכתוב הודעות כגון זאת, אז מה כן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@בשעות הפנאי היקר, שלום. סליחה על איחור התשובה. [אני פשוט כותב ב'שעות הפנאי'(:]
גמ"ח הכוונה כפשוטו- כפי שכתבתי בפרוג מס' פעמים: במייל או טל' חינם, ולפגישות מחיר סמלי [100].
אני פשוט מאמין שה'דרייב' של המטפל המממש שליחות ויעוד, חזק יותר מ'דרייב' החפץ פרנסה.
-אני קורא לזה גמ"ח כי זה מה שהוא, ופחות מתעסק אם השם יביא לקוחות [אגב, כבר פנו אליי עשרות זוגות מרוצים.]
לגבי שמי אכן הוא רפי, לגבי שם המש', כל הפונה אליי מקבל אותו מייד. [נ.ב. חשיפתו לא תקדם אותך בזהותי, מחמת נפוצותו.]
המון הצלחה יקירי.

• הוסף לסימניות
מה נכלל בהודעות פרסום? האם כשאכתוב מידי פעם שאפשר להמשיך לפנות אליי, נכלל בזאת? כי אם זה לא, אז מה כן אוכל לכתוב. סליחה על ההטרחה אך שאלה זו חשובה לי מאוד להחליט לגבי המנוי,
כי אם לא אוכל לכתוב הודעות כגון זאת, אז מה כן.
לא תוכל לפתוח אשכולות בנושא עבודתך (הגמ"ח שלך)
כן תוכל לענות לשאלות בענין, אם תהינה.
אין הבדל בזה בין מנוי לשאינו מנוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה