שאלה בהלכות ציור

• הוסף לסימניות
מנהג בישראל דין הוא- האם המנהג הוא לצייר את הקו בציור או בעיפרון או ב"מנגה"
אבל לא בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
הכל כמנהג המדינה, את מציירת איך שנח לך ואיפה שנח לך
בכללי אומרים שהעיפרון במנגה נח יותר.

• הוסף לסימניות
המנהג הזה נובע מטעמי פרקטיקה ונוחות בלבד;)
בפוטושופ הקו פחות חלק וזורם, במנגה יותר נוח לצייר קוים, יותר אחיד, זורם וחלק. בנוסף - במנגה יש הרבה אפשרויות למשחק עם הקו ושיפור ו/או תיקון וכו', מה שאין כן בפוטושופ.
לא מצאתי אף לא אחת שמכירה את מנגה ומציירת קו בפוטושופ:)
מי שמכיר - מבין על מה אני מדברת:)

(אם תרצי עזרה/ הסברים/ תשובות לשאלות שונות בענין - אשמח לעזור בכיף באישי או במייל שבחתימה)

• הוסף לסימניות
שלמדנו קורס איור בפרוג, המרצים אמרו [ומה שנכון נכון...],
שבמנגה הקו יוצא חלק יותר, מכיוון שהקו וקטורי [אם מחדשים כמובן שכבה וקטורית].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2050014:
המנהג הזה נובע מטעמי פרקטיקה ונוחות בלבד;)
בפוטושופ הקו פחות חלק וזורם, במנגה יותר נוח לצייר קוים, יותר אחיד, זורם וחלק. בנוסף - במנגה יש הרבה אפשרויות למשחק עם הקו ושיפור ו/או תיקון וכו', מה שאין כן בפוטושופ.
לא מצאתי אף לא אחת שמכירה את מנגה ומציירת קו בפוטושופ:)
מי שמכיר - מבין על מה אני מדברת:)

שתדעי לך שאני אחת כזו, עדיין לא התרגלתי לקוים של המנגה...:(:eek:

• הוסף לסימניות
עכשיו הבנתי [ולמרות שאני חושבת שאלו יצירות אומנות, מחקתי כמעט את כל הציורים בפוטושופ מתיקיית העבודות שלי:(:(:mad:]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2050045:
שתדעי לך שאני אחת כזו, עדיין לא התרגלתי לקוים של המנגה...:(:eek:

חבל מאוד...:(
שווה להתאמץ כדי להתרגל ולרכוש מיומנות!
בהצלחה...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה כהן;2050055:
עכשיו הבנתי [ולמרות שאני חושבת שאלו יצירות אומנות, מחקתי כמעט את כל הציורים בפוטושופ מתיקיית העבודות שלי:(:(:mad:]

למה זה משנה איך עשית את זה אם התוצאות הן אומנות? :confused:

• הוסף לסימניות
פוטושופ קולט יותר מדי את הרעידות. גולם מושלם... מנגה, לעומתו, 'מבין' שיש רעידות טבעיות ומתעלם מהן כשרוב הקו רציף.

חוץ מזה, ההחלקה של הקו... מנגה אלופה.

• הוסף לסימניות
אני מציירת רוב הפעמים במנגה,
אבל לפעמים גם בפוטושום, למשל כשאני רוצה שיצא לי קו דומה לעפרון אמיתי.

• הוסף לסימניות
גם במנגה יש כלי שנראה ממש כמו עפרון, כולל טקסטורה כזאת, של עפרון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YR;2050283:
כן, אבל הוא מדי מסודר: )))))

ב- Tool Property את יכולה להוריד את ה- Stabilization ואז הקו יהיה יותר ממושמע אליך, ופחות מוחלק דיגיטלית...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה