אופיס 365 שאלה בוורד - מדוע המדפסת מדפיסה לי חצי דף שמאלי וחצי נשאר ריק

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
צריכה עזרה!!
יש לי ידע בסיסי ומטה בוורד, עשיתי מסמך של 5 עמודים בעמוד הראשון מתחילה טבלה עם עמודות ומתמשכת לכל שאר הדפים, כבר כמה שנים שזו אותה טבלה רק ממלאת אותה בנתונים אחרים עכשיו לאחר שמילאתי אותה אני מדפיסה, הדף הראשון יוצא מצוין והדף השני כאילו הטבלה זזה ימינה וחצי ממנה לא מודפס... זה סוגר לי כך גם לפידיאפ חצי עמוד...:(
מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה הסיבה??

• הוסף לסימניות
מישהו??

קרה לי משהו מוזר,
המדפסת מדפיסה רק על חצי עמוד. גם בוורד וגם בPDF.
כשמדפיסים עמוד ניסיון זה מדפיס בגודל מלא.
בדקתי. וכל ההגדרות בסדר גמור.
מישהו נתקל פעם בבעיה כזו?

• הוסף לסימניות
מישהו??

קרה לי משהו מוזר,
המדפסת מדפיסה רק על חצי עמוד. גם בוורד וגם בPDF.
כשמדפיסים עמוד ניסיון זה מדפיס בגודל מלא.
בדקתי. וכל ההגדרות בסדר גמור.
מישהו נתקל פעם בבעיה כזו?
מה הכוונה חצי עמוד?
רק צד ימני? רק שמאלי? למעלה? למטה?
זה חותך את ההדפסה או מדפיס בקטן?

• הוסף לסימניות
מדפיס בקטן ולרוחב.
כאילו הגדרתי לו להדפיס 2 בעמוד.

כשניסיתי להגדיר לו להדפיס לרוחב
אז הוא הדפיס לאורך אבל רק על חצי עמוד - בקטן.

כנראה המדפסת שלי מתחילה להזקין...

• הוסף לסימניות
מדפיס בקטן ולרוחב.
כאילו הגדרתי לו להדפיס 2 בעמוד.

כשניסיתי להגדיר לו להדפיס לרוחב
אז הוא הדפיס לאורך אבל רק על חצי עמוד - בקטן.

כנראה המדפסת שלי מתחילה להזקין...
כשאתם עושים "הדפס"
תיכנסו למאפיינים ותבדקו שזה מוגדר נכון,
אם אין לכם הגדרות מיוחדות אפשר לעשות איפוס וזה יחזור לברירת מחדל.
*אם תצטטו אותי אני אראה כשאתם מגיבים ואולי אוכל לעזור... ביאור 2023-01-12 031816.jpg

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה