שאלה בוורד

• הוסף לסימניות
אני מכינה לתלמידותי שכפול עם קווי השלמה.
לדוג'
הסבירי:
בדורותיו-
חמס-
וכו'

האם יש דרך קצרה להוסיף קו להשלמה שבאופן אוטומטי יגיע עד סוף השורה??

ואגב, פרסמתי את השאלה בפורום זה, כי זה מה שמצאתי מתאים.
יש פורום שמוגדר לתוכנות אופיס?

• הוסף לסימניות
בהגדרת "טאב" עם קו תחתון, ולהגדיר על הרוחב של הדף (לדוג' 18 ס"מ)

(מיקום עצירת הטאב: להגדיר את הרוחב שרוצים,
לשמאל
לסמן V על הקו תחתון [מס' 4]
ללחוץ על "קבע")

• הוסף לסימניות
אפשר פרוט בשפה עממית?
כמו"כ האורך הרצוי כל פעם משתנה- כי אני רוצה שסופי השורות תהינה אחידות

• הוסף לסימניות
יש להגדיר בהגדרות "טאב" את הטאב הרצוי.
מה שאתם רוצים זה בעצם טאב שיעצור בצד השני של העמוד (לדוגמא רוחב 21, שוליים 2 ס"מ מכל צד, ולכן יש להגדיר "מקום עצירת הטאב" 17 ס"מ, 17=21-2-2)
לאחמ"כ יש להגדיר לאיזה כיוון אתם רוצים את הטאב (לצד "שמאל")
לאחמ"כ יש להגדיר איזה "מסלול" אתם רוצים בטאב (יש להגדיר מס' 4 - ____)
לאחמ"כ לוחצים על "קבע" ואישור.

ועכשיו אחרי שאתם כותבים את השאלה, אתם לוחצים על טאב, והוא קופץ אוטומיטי לגודל שהגדרתם (צד השני של העמוד - 17 ס"מ, והוא עושה קו תחתון לכל אורך הטאב)

אם לא הסתדרתם, אני יעשה צילום מסך ואני יעלה את זה לכאן

בהצלחה

נ.ב. לגבי האורך הרצוי, הוא לא משתנה, כי קבעתם מקום עצירת הטאב, ולא מקום תחילת הטאב, לכן לא משנה איפה שהוא מתחיל, תמיד הוא יסתיים לפי הס"מ שהגדרתם.

• הוסף לסימניות
באופיס 2010 -
לשונית:פריסת עמוד
בקוביה של "פיסקה" בצד שמאל למטה יש חץ, ללחוץ עליו
ונפתח חלונית של "פיסקה"
בחלונית זו - יש למטה בצד ימין מקש "טאבים"

• הוסף לסימניות
הגדרת טאב

שימו לב! המחשב אצלי מוגדר על אינצ'ים, לכן על תתיחסו למס' המופיע בהגדרת מקום עצירת הטאב

קבצים מצורפים

• הגדרת טאב.pdf
    KB 102.3 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1100977:
ואגב, פרסמתי את השאלה בפורום זה, כי זה מה שמצאתי מתאים.
יש פורום שמוגדר לתוכנות אופיס?

אני שמח שעזרו לך בשאלתך.

ולגבי העניין המצויין-
ישנו פורום מיוחד בשם 'תוכנות מייקרוסופט אופיס'..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה