כללי שאלה בנוגע לעבודה עם לקוח

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיבלתי עבודה לעצב אימג'ים לאתר- תמונות שמלוות כתבות וכדו'
האם הגיוני לומר ללקוח כי הזכויות שלו לשימוש באימג'ים הם לאתר בלבד,
או שברגע שהוא רוכש אותם מותר לו לעשות איתם כרצונו?

• הוסף לסימניות
תודה, אך לא הבנתי את הירידה.
הלקוח נשאר בשלו שלא מקובל לכתוב קרדיט על אימג' וכן בתחתית האתר לפי דבריו לא מקובל-
וויתרתי וכעת רציתי לשאול האם הזכויות שלו לשימוש בהם הם רק לאתר או בכלל...
מדובר באימג'ים כמעט ללא מלל שיכולים לשמש למגוון רחב של דברים.

• הוסף לסימניות
מצטער. לא התכוונתי חלילה לפגוע, רק זה היה נראה מוזר שאתה לא ממשיך לשאול באשכול שפתחת.
במקום לריב עם הלקוח, קח מחיר שישתלם לך גם שכשהיוא ישתמש בזה למה שהוא רוצה.

• הוסף לסימניות
נראה לי כבר מאוחר מידי כי סכמנו על מחיר, הלקוח מעונין בכמה עשרות אימג'ים בגודל 250 Px על 250 Px _ סיכמתי איתו על 50 ש"ח לאימג' ועכשיו זה נראה לי קצת נמוך ביחס לתוצאה-
ולכך מתווסף החשש שישתמשו בזה גם לא לצרכי האתר.

תודה רבה מראש:)

• הוסף לסימניות
אם אתה יכול לדבר איתו בדרכי נועם ולהסביר לו שזה לא מה שחשבת כשעשית איתו מחיר, והוא יבין את זה. הרי זה מצויין.
ואם לא? אתה חייב להחליט לבד אם כדי לך לריב איתו על זה.
זה נראה לי יותר לשיקול דעתך. מה שתחליט זה מה שהיית צריך לעשות.

• הוסף לסימניות
אם לא סוכם מראש את יכולה ס"ה לבקש.
אך בכל זאת יכול להיות שאפי' מה שסוכם זה רק לאתר, ואני מניח שגם אתה חשבת כך כשדברתם בפעם הראשונה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה! נראה לי שאוותר הפעם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה