דרוש מידע שאלה בנושא אורגנים

• הוסף לסימניות
מכיוון שאין לי הרשאה להגיב בפורום מוזיקה, אשאל כאן.
ישנו דגם אורגן שנקרא dante zen, וכמה אמרו לי שהוא משתווה לקורג.
אין לי מושג כלל באורגנים, זה מתנה לילד.
האם הטענה נכונה?

• הוסף לסימניות
הופ!

• הוסף לסימניות
אני יותר מכיר את ימאהה מאשר את קורג, אבל אם עדיין לא ענו אני יכול לנסות לענות מלמעלה, רק חשוב לי להבין לגבי מה אמרו שזה כמו קורג. ואם כבר אז מה הגיל שלו ומה אתם צריכים באורגן

• הוסף לסימניות
האמת שהוא די מתחיל. בן 13.
אתה לא מכיר בכלל דנטה זן?

• הוסף לסימניות
אה מעולה...
הוא זול משמעותית מקורג.
השאלה אם אולי כדאי להשקיע כבר מעכשיו בקורג, או שבעצם הדנטה זן הוא בעצמו השקעה?

• הוסף לסימניות
מכיוון שאין לי הרשאה להגיב בפורום מוזיקה, אשאל כאן.
ישנו דגם אורגן שנקרא dante zen, וכמה אמרו לי שהוא משתווה לקורג.
אין לי מושג כלל באורגנים, זה מתנה לילד.
האם הטענה נכונה?
אוקיי...
בגדול, השאלה שלך הגיונית כמו לשאול האם רכב של מזדה זה רכב טוב או האם דירה במיליון וחצי זה זול...
המון אנשים שואלים שאלות כמוך וחשוב לומר להם שהשאלה הזו לא הגיונית.
בנוגע לנידון, החברה הזו מייצרת ומשווקת הרבה סוגים ודגמים של אורגנים החל מאורגנים פשוטים לילדים ועד למקצועיים ממש, מה שצריך לבדוק זה על דגם מסוים וגם להבהיר האם מדובר בילד שזה האורגן הראשון שהוא נוגע בו או שזה ילד מוכשר שכבר יודע לנגן (חשוב: אם הילד יודע לנגן אפ' מאוד בסיסי - לא כדי לקנות לו אורגן פשוט מדי כיוון שאז אין לו לאן להתקדם וזה רק ייתקע לו את האימון, כדאי להשקיע טיפונת ולקנות לו משהו שהוא קצת יותר מהכי פשוט, זה ישתלם בעתיד!)
אם מדובר בילד שיודע לנגן ואתה רוצה שהוא באמת ייהנה מהאורגן אתה צריך גם לקנות לו מקצבים או להוריד חינמיים כיון שהמקצבים שהאורגן מלא בהם אלו מקצבים שלרוב לא תואמים את השירים החסידיים ואפ' גם המזרחיים החרדיים.
בקיצור... לעשות בירור ולא להתקמצן:)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אז רגע...!
האם דגם מאוד מתקדם של דנטה זן שעולה סכום X, יתעלה על קורג שעולה אותו סכום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה