קורונה שאלה בנושא בידוד

• הוסף לסימניות
בעלי סיפר אדם ביום שישי בבוקר האחרון
היום הוא התגלה כמאומת, ביום שני בלילה התחיל להרגיש תסמינים
שניהם היו עם מסיכה (לבעלי היה הN95), הפנים שלהם לא היו אחד כלפי השני
5 דק' שסיפר אותו, חיטא ידיים אח"כ ושהו במקום מאווורר,
מה החוק עכשיו בנוגע לכניסה לבידוד
(וזה ברור שלבעלי אין תסמינים, כן?)

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי במגע פיזי חייבים בידוד גם על שנייה

נכון, טעות שלי .......

השאלה אם המסכות מצילות
ובמיוחד במגע
(אני הייתי עם מישהו שהיה עם מסיכה ואני לא הייתי ונדבקתי ..... אבל כאן שניהם עם מסיכה)

• הוסף לסימניות
שניהם היו עם מסיכה (לבעלי היה הN95), הפנים שלהם לא היו אחד כלפי השני
5 דק' שסיפר אותו, חיטא ידיים אח"כ ושהו במקום מאווורר,

(וזה ברור שלבעלי אין תסמינים, כן?)
למה זה ברור ??
וזה גם לא משנה לגבי הבידוד

כמה זמן זה היה ?

יותר מ15 דקות ?

התכוונתי שאין לו תסמינים ולכן אני שואלת ולא שיש לו תסמינים ושזה לא מענין אותו.

• הוסף לסימניות
התכוונתי שאין לו תסמינים ולכן אני שואלת ולא שיש לו תסמינים ושזה לא מענין אותו.
בידוד הוא בעיקר לאלו שאין להם תסמינים, כשיש תסמינים רק פושעים אמיתיים מסתובבים בקהל,
מה שכן יכול להיות שאלה זה שכבר עבר שבוע מהחשיפה ויש היום טענות שמשה"ב סתם מחמיר 14 יום, אבל חובה להתייעץ עם רופא אם חובה להקפיד ממש עד סיום 14 יום

• הוסף לסימניות
הכללים של משרד הבריאות זה 4 ימים לפני שהתחילו לחולה התסמינים מי שהיה איתו צריך להכנס לבידוד.
ז"א שאם הם נפגשו ביום שישי הוא צריך להכנס לבידוד
א"כ התסמינים התחילו אחרי השקיעה וזה כבר יום שלישי;)

• הוסף לסימניות
הכללים של משרד הבריאות זה 4 ימים לפני שהתחילו לחולה התסמינים מי שהיה איתו צריך להכנס לבידוד.
ז"א שאם הם נפגשו ביום שישי הוא צריך להכנס לבידוד
א"כ התסמינים התחילו אחרי השקיעה וזה כבר יום שלישי;)

כן, התחילו הרבה אחרי השקיעה :)
לפנות בוקר, השאלה היא אם זה "מעת לעת" כי הוא סיפר אותו ב8 בבוקר והחום עלה לחבר ב-1 בלילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה