כללי שאלה בסגירה לדפוס

• הוסף לסימניות
סגרתי קובץ לדפוס כתמונה JPEG
האם זה טוב

ובדרך כלל איך הכי טוב לסגור לדפוס
והאם יש הבדל בין טקסט לגרפיקה

• הוסף לסימניות
קובץ לדפוס מגישים כקובץ סגור - ps* או כקובץ pdf*
אלו שתי סיומות שנתמכות ע"י תוכנת העמוד של הדפוס.

כשאתה שולח jpeg הקובץ יעבור המרה לpdf ויאבד מאיכותו.

• הוסף לסימניות
כיהודא ועוד לקרא....

אם הקובץ מכיל טקסטים האיכות שלו יהיהממש זוועתי, לעומת זה אם הוא מכיל תמונות וכ"ו ניתן יהיה "להעלים עין" מהסגירה

• הוסף לסימניות
לא מומלץ לשלוח קובץ jpg לדפוס, גם אם הוא מכיל 'רק' תמונות. בחלק מההדפסות הגוונים מקבלים טון שונה. (ואין הכוונה לדפוס דיגיטלי, שם כמדומני אם איכות הקובץ טובה, אין שום בעיה).
וכפי שכתב save as:
קובץ לדפוס מגישים כקובץ סגור - ps* או כקובץ pdf*.

הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע כשסוגרים קובץ בPDF
האם יש אפשרות לבחור שגודל הדף של ה PDF יהיה כגודל האובייקט
או שאני חייב לבחור A4 וכדומה מה שהכי קרוב

• הוסף לסימניות
תבדוק במאפינים של הPDF ,
גודל דף--התאמה אישית-- ותכתוב את הגודל הרצוי.
אנסה להעלות צילום.

• הוסף לסימניות
אני מבין שאין אופציה שבוחרים וזה תופס אוטומאטי רק את האובייקט

• הוסף לסימניות
אתה עובד בקורל?
בקורל הוא לוקח אוטומטי את גודל הדף הקיים.
אז תוכל לשנות את גודל הדף לפני הסגירה.

• הוסף לסימניות
אני עובד בקורל הבעיה שיש לי לסגור 38 קבצים
והייתי מעדיף לא לשנות את גודל העמוד אחד אחד

• הוסף לסימניות
כאשר אתם מדפיסים לקובץ בקורל בהגדרות של המדפסת / הגדרות עמוד ניתן לשנות גודל

• הוסף לסימניות
ממולץ מאוד לא לסגור ישירות ל pdf אלא ליצא לeps ואז לסגור אותו בדיסטילר ל pdf

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים איכות, תשמרו בפוטושופ את התמונות בגודל 1:1 כפי שיודפס ל-TIFF, או PSD, ב-300 DPI ולא לJPEG. ואז מהאילוס או קורל תייצאו ל PS, ואז לדיסטילר.

• הוסף לסימניות
שאלה בקשר להמרת קבצים לדפוס:
האם התוכנות שמופצות ברשת כמו ps2pdf או gpstill להמרת קובץ ps לpdf
מיועדות גם להוצאה לדפוס כמו הדיסטילר של אקרובט?
מישהו ניסה, מכיר, או יודע?

• הוסף לסימניות
אני נוהג שאם אין מלל קטן (שבדרך כלל נהרס שמייצאים לJPG ולא יוצא ברור בדפוס) אז אני מייצא לJPG באיכות של 300/600 תלוי לפי גודל הקובץ.

אבל אם יש מלל קטן אז אני מייצא לEPS ואח"כ דיסטילר. (אני עובד בקורל דרו)
ועוד נקודה איך אני עושה את הEPS - אני מזיז את כל המלל הצידה והופך לעקומות ואח"כ את כל הרקע והצבעים אני הופך לביטמפ באיכות של 300 ורק אח"כ אני עושה EPS - דיסטילר, (אני נוהג כך כי היה מספיק פעמים שהקבצים נהרסו בדפוס וכל המודעה נהרסה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה