כללי שאלה בסגירה לפי די אף בוורד

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ וורד שיש בו תמונה של גרפיקה שעשיתי, וכשאני סוגר אותו לפי די אף האיכות של התמונה נעשית גרועה
יש למישהו פתרון?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שאיכויות היצוא מוורד הם לא לדפוס, וד"ל

• הוסף לסימניות
וורד באמת לא תוכנה אידיאלית לסגור ממנה לדפוס. אך מדבריך מובן שזה כבר מצב נתון.
אז ככה:
קודם כל, מי אמר שהתמונות במקור הן אכן איכותיות? (כלומר, אם הן JPG ושתולות בוורד - באמת ייתכן שאיכותן מלכתחילה ירודה).
דבר שני: איך סגרת מוורד?
מנסיון שלי- עדיף לא דרך אדובי, אלא באחת משתי התוכנות: PDF Creator , או (לדעתי מומלצת יותר, אך החסרון הוא שהסגירה חייבת לעבור דרך שרת החברה): PDF995.
יש עוד כמה תוכנות חינמיות למטרה זו, שלא בדקתי אותן אישית, אך שוות בירור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;326954:
קודם כל, מי אמר שהתמונות במקור הן אכן איכותיות? (כלומר, אם הן JPG ושתולות בוורד - באמת ייתכן שאיכותן מלכתחילה ירודה).
דבר שני: איך סגרת מוורד?
מנסיון שלי- עדיף לא דרך אדובי, אלא באחת משתי התוכנות: PDF Creator , או (לדעתי מומלצת יותר, אך החסרון הוא שהסגירה חייבת לעבור דרך שרת החברה): PDF995.
יש עוד כמה תוכנות חינמיות למטרה זו, שלא בדקתי אותן אישית, אך שוות בירור.

התמונה המקורית אכן jpg אך היא הרבה יותר איכותית ממה שיוצא אחרי הסגירה
אני משתמש באדובי pdf
בכל אופן אנסה להוריד את התוכנות הנ"ל
אם יש למישהו עוד פיתרון אשמח מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;326994:
הוא מבקש שם משמש ואימל...
מה מקישים?

זה קישור לקובץ שנמצא בFTP של קופי סנטר ככל הנראה, אך כתוב לא נכון. כך צריך להיות:
נקודה שם המשתמש נקודה ואחר כך:
prog.co.il/files/PDFCreator-0_9_8_setup.exe

• הוסף לסימניות
אכן כך.
ה-FTP שלי עדיין לא עובד.
שלחתי הודעה לפרוג זהב.

• הוסף לסימניות
אכן כך.
ה-FTP שלי עדיין לא עובד.
שלחתי הודעה לפרוג זהב.

• הוסף לסימניות
התקנתי את PDFCreator והדפסתי מזה
אבל האיכות כמו של אדובי
יש עוד פתרון ?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להדפיס לדולב 800 ולזרוק לדיסטילר, ההגיון אומר שזה יצא איכותי יותר וגם שכך אני נוהג במידה ואני צריך.

• הוסף לסימניות
ישראל צודק

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי לסגור עם זה עכשיו קובץ, הוא הפך לי אותו לג'יבריש.
מדוע אני לא מצליחה לסגור לפי די אף דרך אדובי?
כשאני מנסה להדפיס משם זה סוגר אבל אח"כ פותח לי קובץ כתבן שהתוכן שלו: %%[ ProductName: Distiller ]%%
%%[ Error: TapuzMF-MediumA cannot be embedded because of licensing restrictions. ]%%
%%[ Font vendor (Alts) does not permit this font to be embedded in PDF. ]%%
[Warning] The font TapuzMF-MediumA could not be embedded because of licensing restrictions.
Text may display incorrectly on platforms that do not have this font installed.
%%[ Error: invalidfont; OffendingCommand: xshow; ErrorInfo: CharOffsets Œƒ%%[ Flushing: rest of job (to end-of-file) will be ignored ]%%
%%[ Warning: PostScript error. No PDF file produced. ] %%

מה זה אומר??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה